bilgisayarımın ekranı siyah beyaz

panamak

Üye
Katılım
12 Nis 2009
Mesajlar
62
Puanları
1
Yaş
44
arkadaşlar bilgisayar ekranı siyah beyaz oldu oyunda oynasam filmde izlesem herşey siyah beyaz sizce bu neden olmuş olabilir?bilgisayarım asus marka...ekran tamamen siyah beyaz durumda bunun nedeni ne olabilir ne nasıl düzelir acaba?
 
ekran kartına monitörün girdiği bi kablo var onu kontrol et gevşemiş olabilir. birde renk ayarlarını oyna monütörün ve ekranın( masa üstü sağtuş=>özellikler=>ayarlar)
kolay gelsin
 
sorununu çözdün mü bilmiyorum ama ekran kartının driverinin bazen özel driverleri oluyor nvdia da oluyor bu oradan renk ayarlarını bir kurcala bişeyler çıkabilir.
 
elran kartı deriverını reinstall edip yeniden kur
 
arkadaşlar bunların hiçbirine gerek yok....geç oluyo belkı cevap için ama sistem geri yükleme yapınca tüm sorun çözülüyo :D test edildi onaylandı :p
 
O zaman fiziksel bir problemi yok. Büyük ihtimalle Ekran kartı sürücüsünden yada renk ayarlarından kaynaklanıyordu. Yine de önlem olarak Asusun web sitesinden güncel ekran kartı sürücüsünü indirip bir kenara atarsan iyi olur. Problem tekrarlarsa deneyebilirsin.
 
evet asus :D
 
ben fiziksel bir problem olduğunu düşünüyorum. flat kablo v.s. eğer ekran kartı utiliter programı ile birileri müdahalade bulunup bazı ayarları değiştirmediyse...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,881
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst