Air 6271 2 VoIP Portlu Kablosuz ADSL2+ Modem

by_power

Üye
Katılım
7 Eki 2009
Mesajlar
248
Puanları
1
Air 6271 2 VoIP Portlu Kablosuz ADSL2+ Modem


Air 6271 2 VoIP Portlu Kablosuz ADSL2+ Modem
Kablolardan bağımsız alıştığımız gibi özgürce konuşun!
Air 6271 ürünümüz Koç.net BİRİ kampnayasıyla verilmektedir.
Beko ve Arçelik bayilerinden temin edebilirsiniz.
Air 6271, tüm ses ve veri iletişimi ihtiyaçlarınız için hızlı ve güçlü bir platform sunar. Air 6271 ile hem aynı anda iki ayrı VoIP telefon görüşmesi yapabilir, hem de hesaplı tarifelerden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda ADSL2+ İnternet, Router, Firewall ve 54 Mbps Erişim Noktası özelliklerini barındırır. AirTies Mesh Teknolojisi sayesinde AirTies Erişim Noktaları kullanarak kapsama alanınızı genişletebilir, “kablosuz yaşam”ın keyfini çıkarabilirsiniz.


• Bir bilgisayar, mikrofon ya da kulaklığa gerek kalmadan her zamanki telefonunuzu kullanırsınız. Özel bir kod çevirmeden alıştığınız gibi telefon edersiniz.
• Yüksek ses kalitesiyle kesintisiz, yankısız, gecikmesiz konuşursunuz.
• FXO portu sayesinde PSTN yedekleme özelliğini kullanırsınız. Eğer FXO portu PSTN hattına bağlı ise; elektrik kesilmesi, VoIP servis sağlayıcınız ya da ADSL bağlantınız ile ilgili sorunlarda cihazınız sabit telefon hattınızı kullanır. Cihazınız için tanımlanmış arama planına bağlı olarak, telefon görüşmeleriniz İnternet veya sabit hat üzerinden gerçekleşir.
• Kablosuz kapsama alanınızı AirTies Mesh Teknolojisi ile genişletebilir, erişim noktaları arasındaki kablosuz bağlantıları otomatik olarak kurup sürdürerek erişim mesafenizi arttırabilirsiniz.
• Kullanımı kolay yönetim: Çok-dilli Web kullanıcı arayüzü iki dili desteklemektedir (Türkçe ve İngilizce).
• VLAN desteği*: 4 Ethernet portu ve Kablosuz üzerinden sanal yerel ağlar tanımlayabilme olanağı sağlar.
• Cihazınıza uzaktan kolay erişim ve yönetim*: LAN ve WAN için otomatik provizyon ve CWMP ile VoIP ayarları (TR-69, TR-98*, TR-111*, TR-104*) desteği. Ayrıca Web, Telnet ve VoIP operatörleri için eski tür provizyon desteklenmektedir.
• Kolay Kurulum: AirTies Kolay Kurulum CD’sini takıp animasyonla gösterilen kurulum adımlarını takip etmeniz yeterlidir.
• ADSL Sayacı ile aylık bazda indirdiğiniz ve gönderdiğiniz veri miktarını görebilirsiniz.
• AirTies ADSL Hizmet Programının otomatik yazılım güncelleme özelliği ile yeni AirTies teknolojilerinden anında haberdar olur, yeni yazılım ve yeni özellikleri cihazınıza bedava yüklersiniz. Cihazınızı her zaman güncel tutarak mümkün olan en yüksek performansı elde edebilirsiniz.
• Tek kontrol noktalı bir medya merkezi olarak kullanabilirsiniz. USB Tak & Paylaş özelliği ile harici bir disk sürücü ya da yazıcı bağlanarak, başka bir bilgisayara gerek olmadan bu kaynakların yerel ağ üzerinde paylaşımını sağlayabilirsiniz*.
• Ethernet WAN*: Ethernet portlarından biri ADSL yerine Ethernet WAN olarak İnternet bağlantısı yapmak için kullanılabilir (servis sağlayıcınız tarafından destekleniyorsa).
• Gerçek hızlı yönlendirme (wire-speed routing)*: Servis sağlayıcınıza bağlantınız Ethernet WAN ise 100Mbps WAN-LAN yönlendirme özelliğiyle ağınızda yüksek veri transferi gerçekleştirebilirsiniz.
• AirTouch özelliği – Tek tuşla güvenli kablosuz kurulum: Setup (WPS) düğmesi ile cihazınızın kablosuz ağınıza bağlantısını kolayca ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. *,**Auto-Mesh*: Erişim Noktaları (AP) arasında otomatik olarak kablosuz bağlantılar kurup, bu bağlantıların sürekliliğini sağlayarak erişim mesafenizi otomatik olarak arttırabilirsiniz. Otomatik Düzeltme (Auto-Recovery): elektrik kesilmesi sonucu bağlantı kopması durumunda erişim noktaları (AP) yeni bağlantılar oluşturarak trafik akışını sürdürebilirler.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,917
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst