DİzÜstÜ Bİlgİsayari Tv. Ye BaĞlamak MÜmkÜnmÜ

ŞEF

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
26 Haz 2007
Mesajlar
1,967
Puanları
806
Yaş
64
Sayın arkadaşlar ! Ben dizüstü bilgisayarımı televizyona bağlamak istiyorum. Böyle bir şey mümkünmü? Fotoğraf makinasında çektiğim resimleri, videoları bilgisayara yükledikten sonra tv. de izlemek istiyorum. Bunun için usb çıkışınımı, RS 232 çıkışınımı kullanmam gerekli. Ya da başka bir yöntemi varmı ?. Teşekkürler.
 
masaüstü bilgisayarlar için mümkün olabildiğine göre dizüstü için de mümkün olduğunu zannediyorum..Bunun için ekran kartınızın TV çıkışlı olması yeterli..
 
leptopun arkasında tv out çıkışı olması gerekli ve bunun kablosunuda çoğunlukla leptobun yanında veriyorlar kesin bağlayabiliyorsun ;)
 
oktayoki ' Alıntı:
leptopun arkasında tv out çıkışı olması gerekli ve bunun kablosunuda çoğunlukla leptobun yanında veriyorlar kesin bağlayabiliyorsun ;)
Maalesef tv.çıkışı yok. Demekki bu sevdadan vazgeçeceğiz. İlginiz için teşekkürler.
 
Laptopta s-video çıkışı varsa onla tvye bağlayabilirsin.Ben kullanıyorum.
 
trigger ' Alıntı:
Laptopta s-video çıkışı varsa onla tvye bağlayabilirsin.Ben kullanıyorum.
Sayın trigger ! Bu cevabınızı geç farkettim. Konu kapanmıştır düşüncesiyle ilgilenmiyordum. İlginiz için teşekkür ederim. Benim laptopta s-video çıkışı var. Yalnız nasıl kablo kullanacağımı bilmiyorum. Tv.nin normal anten girişi ve scart girişleri var. Birazda bu konuda yardımcı olursan çok memnun olurum. HOŞÇAKAL
 
direct s videodan scarta ceviren kablo varmı hatırlamıyorum ama s-video dan rca ya ve rca dan scarta olan kablolar var iki sini birlikte kullanbilirsiniz. veya bu tip kablo satan elektrikçi veya elektronikçilere bir danışın onlar size iyi bir çüzüm sunarlar.
 
TV'de S video bağlantısı yoksa bir elektronikçiye git.Orada istediğin türde çevirici uçlar olması lazım.
 
Arkadaşım s video çıkışından bir kabloyla görüntüyü al tv'ye de de bir scart tak bu kablosuz anahtarlı (giriş -çıkışanahtarlı)scartlardan onun sarı renkte olan görüntü girişine bağla s videodan gelen görüntüyü Tv den de video kanalına gel AV tuşu varsa direkt olarak ta girer hepsi bukadar.
Birde hiç bişey yapamazsan elektronikçilere git svideo çıkışından görüntüyü tv ye aktarcam ne lazımsa alabilirmiyim dersen onlar sana zaten verir.
 
dizüstü bilgisayarın s vidyo cıkışından televizyonun skat kısmına akıllı skat alarak s vidyo kablosununu bağla.sonra denetim maasından gerekli ayarlamaları yap.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,864
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst