Pioneer Sub rca cıkısı icin!.. Yardım

d4rkn3ss

Üye
Katılım
7 May 2008
Mesajlar
1
Puanları
0
Yaş
43
Oncelıkle selamlar foruma yenı katıldım cok ılgılı ceken konularda aydınlatmalar yapılmıs gercek paylasım severlerın yerı oldugu kesın..

Arabama yenı pıoneer teyp aldım lakın hafıf bas sesıde duymak ıcın can atmıyor degılım anfıler cok pahalı suan anfı alamıyorum sadece woofer baglamak ıcınde anfıye gerek olmadıgını dusunuyorum sadece pıoneer serısı 1000 1200w bır woofer ıcın kalıtelı bas sesı veren bır devre ıhtıyacım var denenmıs otosunda kullanan arkadaslar benımle paylasabılırımı?..
cok makbule gececek vallahı 90 ytl cıvarı wooferı alınca ısı bıtırebılırım 250 300 ytl bosa anfı almamıs olurum
cunkı teybın 4*50w mosfet cıkısı otoda kı 4 hoparloru tatmın edıyor. artı bır hoparlore ıhtıyac kalmıyor..

teybın arkasında sub rca cıkısı mevcut bu sıstem uzerınden nasıl yararlanırım bır kac sema paylasmıssınız lakın ben sub rca ya nasıl uydura bılırım..

saygılar esen kalın..

NewUser Darkness
TTnet Destek
 
bu msjı güncellemek istiyorum. çünkü bende böyle birşey düşünüyorum.
 
slmlar aracınızda takılı olan teypdeki sub rca çıkışı ampliye sinyal göndermektedir ampli olmadan subwoofer bağlayamazsınız bu arada diğer 4 stereo çıkış mofset olduğundan yeterli olur kolonlar için ama sub rca çıkışına bas bağlanmaz
 
amacın hobi değilde maliyetten kaçmak ise bence hiç devre mevre ile uğraşma. 100-150 liraya uyduruk 2 kanallı amfiler var. onlardan al 2 kanalı köprüle ve basa bağla işini görecektir. mümkünse basını portlu kullan (delik kutu) ki uzun bas verdiği için amfi gücünün düşüklüğü çok fazla hissedilmesin.
 
Pioneer teyp lcd ışığı yanmıyor yardım edin şimdiden teşekkür ederim
 
sayın arkadaşım bende pıoneer teyp aldım kutup başını sökülünce ses gidiyo kolonlardan ses gelmiyo gelsede 25 vol cıkarınca ancak duyuluyo yardım ederseneniz sevinirim birde bu demo nasıl kapanıyo simdiden teşekkürler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,617
Kullanıcılar
449,932
Son üye
yyasar

Yeni konular

Geri
Üst