selektör yapınca uznlarla birlikte kısalarda yanıyo araç orj böyle, sadece uzunların yanması için yapılabilecek bişey varmı ,yani kısaların yanmasını istemiyorum

selektör yapınca uznlarla birlikte kısalarda yanıyo araç orj böyle, sadece uzunların yanması için yapılabilecek bişey varmı ,yani kısaların yanmasını istemiyorum
bir düğmeye kısa farları bağlayıp düğme ile açıp kapatın.sellektör kolunada uzunları baglayın
Bir insanı bulunduğu mevkiyle değil, göz koyduğu mevkiyle ölçmek gerekir.

neden böyle birşey istiyorsun ki ? dediğin gibi ayarlatırsan selektör sırasında kısa farlarında bir an söneceğinden geceleri yuksek hızlarda problem olabilir.Yani selektör yapınca karanlıkta kalabilirsin.

aracın ne marka bilmiyorum ama bende FIAT Albea var ve istersem sadece uzunlar yana biliyor sellektörde sorun olmadan..

evet selektör kısa bir an için uzun farların yakılması yani ikaz olarak kullanıldığı için o anda kısa farlar yansada zararı olmaz zannedersem
Sellektör ün amacı yüksek anlık ışık vererek uyarı yapmak bunu neden istediğini anlamak gerek
BİR ALLAH TAN BİRDE ELEKTRİKTEN KORKARIM İKİSİDE GÖRMEDEN ÇARPAR...
Agalar mesaj 2010 yılında yazılmış. Forumda eskimiş olan mesajlara cevap yazılmaması için eski mesajları yoruma kapatalım gereksiz karmaşa yaratıyor forumda.
Eğitilmiş insan ile öğretimiş insan, aynı hızda gelişemez.
Ezberci eğitimin meyveleri, kopyala ve yapıştır.

Eski mesaj olduğunu fark etmedim özür. Aslında kapatmak lazım zaman aşımından