Plastik enjeksiyon makinasını otomatik çalıştırma

e35

Üye
Katılım
26 Şub 2014
Mesajlar
2
Puanları
1
Arkadaşlar plastik enjeksiyon makinamın kapanması için her seferinde start butonuna basmam gerekiyor bunun kendi kendine kapanması için ne yapmalıyım acil yardımcı olursanız çok memnun olurum saygılarımla


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
selam start butonunun kontaklarından paralel olarak 2 kablo çıkar bi tanede sınır anahtarı al kalıbın kenarına biyerine koy o sınır anahtarını start butonundan gelen kablolarıda sınır anahtarının normalde açık kontağına bağla.Bu şekilde yaptığın zaman kalıp tamamen açıldığında sınır anahtarına basılmış olacak ve sınır anahtarı otomatik start vermiş olacaktır.
şayet kalıp açıldığı gibi başlasın istemiyosan iticiler parçayı düşürdükten sonra kapansın istiyosan iticilerin itme süresini hesapla sınır anahtarından sonra araya bi çekmede gecikmeli zaman rölesi koy zaman ayarınıda iticilere göre ayarla sonra keyfine bak

Arkadaşlar plastik enjeksiyon makinamın kapanması için her seferinde start butonuna basmam gerekiyor bunun kendi kendine kapanması için ne yapmalıyım acil yardımcı olursanız çok memnun olurum saygılarımla


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Makina orjinalinde böylemi çalışıyordu. start tekmi yoksa çift el butonumu eğer kalıbın altına swıtch bağlarsan sağlam elleri başkasında görürsün ALLAH Korusun.
 
Teşekkür ederim arkadaşlar makina iticilere geldiğinde tekrar başlama komutunu kendi alacağı için el sürmeden çalışacak bu sistemde ondan kaza sıkıntısı yok en kısa zamanda önerilerinizi deniyip sonucu sizlere bildiricem.


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Kontrol kartı olarak Arduino kullanabilirsin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
makinenin çalışmasını bilmeden yorum yapmak hiçte mantıklı değil elini kaptırırsın kötü olur yapma gibi şeyler söylenmişte bu bahsedilen makine bi pres makinesi gibi hızlı çalışan vede kalıbın içine el yordamıyla parça konulan bi makine değil.
bu makine gelişmiş modellerinde zaten otomatik çalışma seçeneği var ayrıca makine otomatikteyken kalıp açılır itici parçayı yere atar devamında iticiler geri çekilir kalıp kapanır plastik memesi kalıba dayanır gerektiği kadar sıvı plastiği kalıba enjekte eder (adıda burdan gelir enjeksiyon makinesi) meme çekilir kalıp soğutma modunda parçayı soğutur kalıp açılır ve işlem başa sarar.
arkadaş bu işlemde kalıbı kapamak için her seferinde start vermek durumunda kalıyomuş gerekli olan bişide deil her seferinde bu start verme olayı bu yüzden o işi halletmesi gerekir
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,936
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst