7.5 kw lık köprü vinci devir yönü hakkında

KESKİNLİ

Üye
Katılım
2 Şub 2014
Mesajlar
13
Puanları
1
slm arkadöprü arkadaşlar 7.5 kw lık köprü vincimiz var kumanda sını değiştirdim köprünün sadece köprü gidiş gelişinde invertör var her şeyi yaptım sadece invertörlü yer deviri yönü geğişmiyor ne yapmalıyım bir yöne gidiyor diger yöne gelmiyor benden önceki sadece köprünün fazını ayrı almış invertörden almış ne yapmalıyım sizce
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Invertörün memüsünü bi incele.oradan fazörüne bak.marka ne.


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
kumanda da faz değişikliği yap diyolar nasıl yaparım

- - - Updated - - -

kumanda da faz değişikliği yap diyolar nasıl yaparım
 
Kullandıgınız ınvertör markasını belırtırsenız yardımcı olunur.
 
Hangi marka invertör kullanıyorsun bilmiyorum ama ufak bir örnek ile açıklıyayım. invertörlerde örneğin 1 ve 3 nolu kontrol soketlerini kısa devre edersen motor ileri döner. 2 ve 3 nolu soketleri kısa devre edersen motor ters yönde döner. Kısa devreden kastım bir röle çektirip bu rölenin normalde açık uclarını 1 ve 3 nolu sokete bağlamandır. Bağlantı şeması invertörün kapağının altında da gösterilmiş olabilir oraya bir bakın. Yada modelini internette aratarak bağlantı şeklini bulabilirsin.
 
kumanda devresinde faz değişikliği yapmanın bir anlamı yok sen güç devresinde yani motora giden 3 tane fazın herhangi ikisini yer değiştireceksin motor ters döner fakat senin sorunun bu değil sen sürücüyü ileri geri çalışmasını yapamamışsın bence.onu halledersen zaten ileri basınca sürücü ileri dönmeyi sağlar geri butonuna basınca sürücü geri dönmeyi sağlar.kumanda devreni incele.
 
arkadaşım kullandığın invertörün kullanma klavuzunu incele klavuz yoksa internetten bak.sen bu vincin yön problemini invertörün üzerinde bulunan diğital girişleri kullanarak çözeceksin.bağlantılar girişklemensleri bağlığsa invertörün parametre ayarlarından çözebilirsin.
 
Arkadaşlar zaten nasıl yapabileceğini anlatmış ama invertörün markasını söylersen daha açık tavsiyelerde bulunabiliriz.
 
arkadaşlar invertör bu marka göremedim ben .
 

Ekli dosyalar

  • 1392186994153.jpg
    1392186994153.jpg
    42.1 KB · Görüntüleme: 61
Input girişlerinde neler yazıyor onları yaz oradan yardımcı olmaya çalışalım yada invertör klemenslerde neler yazıyor onların hepsini yaz

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,902
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst