EPLAN 5 KULLANAN VARMI?

Katılım
28 Kas 2010
Mesajlar
601
Puanları
6
Yaş
35
Konum
istanbul
Arkadaşlar eplanda çıkışları isimlendiriyoruz. Sonra exelde aynı isimleri yazıp elektrık panosunda etiket olarak kullanıyoruzz. Bu işi eplanda otomatık yapabılır mıyız...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
E plan P8 de Edit In Table olayı vardır. P5 sürümünde aynı durum var mı bilmiyorum ama olmalı diye düşünüyorum. Edit In Table e plan verilerini excell formatında görebileceğin bir arayüzdür. Buradan istediğin verileri sıralayarak kopyalayabilir ve excell üzerine yapıştırarak işlerini daha kısa sürede yapabilirsin. Edit In table, proje üzerinde sağ tıklayarak görebilirsin.
 
BULAMADIM HANGİ MENÜDE ACABAA

Solda proje navigatörde bulunan proje ismi üzerinde sağ tıklayın. Edit In Table çıkar karşınıza. Yalnız E plan 5 sürümünün ekranını bilmiyorum.

Adsız.jpg
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    8.9 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Galiba e5 de yok ... Bulamadım. Eplan 8 kursan kullanım farkı varmı onu da kullanabılır mıyız...
 
alıntı yaparak cevaplarsanız size daha hızlı cevap verebilirim. E-plan p8 aşağıdaki linkte mevcut. Kendim yükledim, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.


kuramadım bunu ben abi hata veriyo rn sonda değişik bır kod istiyoır kurulumunu anlatan bi yazı var mı???
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,877
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst