Karaca KFLR72 Dijital Flasor Bağlantısı

cemiros

Üye
Katılım
15 Haz 2013
Mesajlar
13
Puanları
1
Selamin Aleykum Arkadaslar,
Elimde krk kflr7 model bir dijital flasor role var,bunu lambaya nasil baglicagimi cozemedim.
Baglanti semasini linkliyorum.
Yardim edebilirseniz cok memnun olurum
KRK KARACA

Uzerinde gordugunuz gibi 2 besleme(faz notr) 3 tane de kontak icin giris var.

- - - Updated - - -

Sirketin verdigi tanimda bu>
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]KFLR - 72, “ON” başlangıçlı çift zaman ayarlı flaşör röle olarak çalışır. Zaman ayarı ön paneldeki düğmeler yardımıyla yapılır.
1 - Kapalı Zaman Ayarı (OFF): “set” tuşuna basılarak “dk.” veya “sn” kademesi seçilir, “OFF” düğmesi yardımıyla istenilen kapalı kalma süresini ayarlanır. Bu ayar 1 sn. ile 99 dk. arasındadır.
2 - Açık Zaman Ayarı (ON): “set” tuşuna basılarak “dk.” veya “sn” kademesi seçilir, “ON” düğmesi yardımıyla istenilen açık kalma süresini ayarlanır. Bu ayar 1sn ile 99 dk. arasındadır.
Cihaza enerji verildiğinde ekranda ayarlanan zaman değerleri görülür ve “röle” ledi yanar. Röle çeker (2-3 kontakları kısa devre olur) ayarlanan “ON” süresi kadar röle çekili kalır. Bu süre sonunda “röle” ledi söner ve röle kapanır (1 - 2 kontakları kısa devre olur). Ayarlanan “OFF” süresi kadar röle bu konumda kalır. Süre sonunda “röle” ledi tekrar yanar ve röle çeker. Enerji kesilinceye kadar bu işlemler periyodik olarak devam eder. Rölenin “ON” ve “OFF” süreleri ayrı ayrı ayarlanabilir.
[/FONT]
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
ayni markanin baska bir flasorundede cok daha farkli bir baglanti yapmislar .faz 2
iye koprulemisler 3 notr 1 de acik(bos).
KRK KARACA

Cok kafam karisti yardim eden olursa cok sevinirim.firmayla irtibata gecmeye calistim ama basarisiz./
 
Kafa karıştıracak bir şey yok ; bağlantı şemasında kontaktör bobini gösterilen yere sen lambanı bağlayacaksın ............
 
1 e faz 2 ye notr umu bagliyim o kadar basit mi ?
 
kafamin karismasinin sebebi gecmiste zaman rolelerini hep daha farkli bagladigimi hatirliyorum.1 e fazdan kopru yapip noturu 2 ye ordan lamba uzerinden gecirip notr girisine geri takardim
 
elektrikci degilim, makina muhendisiyim.ortalikta elektriciyim diye dolasip hic bir lisans veya teknik bilgisi olmayan .elektrikden benden daha az anlayan insanlar bolca.ve onlar bile kolaylikla bu tip seyleri bagliyabiliyorsa benim yapamamam icin bir neden yok ki su gune kadar da her turlu sigorta ,devre vs baglantilarimi kendim yaptim.onerin icin sagol ama hic bir ise yaramadi

yardim edicek biri varmi bana ?
oksuzvelet den baska..
 
Nezaket konusunda da desteğe ihtiyacınız var ; o bana linkini attığını pdf belgesindeki şemaya bakarak elinizdeki malzemeyi bağlayamıyorsanız bana akıl vermeye kalkmayın .
 
linkteki gibi malzemeyi bagladim ve isigi calistirmadi bu yuzdende burdan yardim almaya calisiyorum.senin yaptiginsa,bana yardim etmek yerine .git bilene yaptir gibi hor gorucu ukalaca birsey demek oluyor beni uzen bu arkadasim.
 
Buradaki herkesin belirli bir elektrik bilgisi var olduğu için sayın ÖKSÜZÇOCUK "1 ve 2 ye faz nötr mü bağlayacağım sorunuza" git bilene yaptır demiş. Siz en başta kendinizin ne olduğunuzu belirtseydiniz daha farklı şekilde cevabınızı verirdi. Ayrıca burda kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok sizin ne haddinizede ÖKSÜZÇOCUK'a velet diyorsunuz.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,875
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst