sogutma kompresörleri

KARKINLI42

Üye
Katılım
3 Haz 2008
Mesajlar
51
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar benim calıştıgım işyerinde 45kw 3 adet maycom komresör var bunlar yıldız ücgen calışıyor bunlarıin ivertörle çalıştırmak istiyorum fakat odalardan gelen sinyale görecalışıyor yani sistem sık çalışıp duruyor bunun sisteme ne zararı olur
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
yıldız üçgenli çalışmalarda kompresörler sık girip çıkıyorsa kontaktör arızaları nedeniyle çok sık arıza vuku bulabiliyor.bende çok sıkça yaşadım ve sonunda çareyi soft startlı projeyle çözdüm.yalnız kullandıgım soft start simens malı yani digerlerini kullanmadım ve bir faz direk geçiş yaptıgından dolayı ben sistemin önüne gücü nispetinde bir kontaktör koydum ve direk geçen fazıda emniyete aldım.tavsiye ederim denersen sıkıntın hallolabilir bir arızada olmuyor.allah yardımcınız olsun.
 
Invertör ünkü siz arada devırlyerıne, arkadasın bagsettiği gibi, softstarter kulanmanız yeterlı, çünkü a, yine girişe lerde bir faz direkt geçiş yapar. Büyük güçlerde, her 3 faz da kontrolludur. Amsiz ara devırlere düşmek ıstemıyorsunuz, kalkıs yaptımı yeterlidir.
2,2 kw, güce veya buna yakın güçlerde bir faz direkt geçer.Büyük güçlerde, her 3 faz konttolludur. Girişe. bahsedildiği gibi,kontaktör koymanızda isabetlidir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,583
Kullanıcılar
449,925
Son üye
Taylor Quinntin

Yeni konular

Geri
Üst