Katılım
24 Ağu 2008
Mesajlar
12
Puanları
1
Yaş
39
Konum
kütahya
Arkadaşlar,ENTES dtr20 röle bağlayan veya bu ko0nuda bilgisi olan varsa:
Bu rölelerdeki COĞRAFİ KOORDİNAT proğramı ne demek?Ben takvim takip etmek istiyorum bu röleyle yapabilirmiyim?Kompresörüm var belirli saatlerde çalışacak belirli saatlerde çalışmayacak ve en önemlisi cumartesi pazar hiç çalışmayacak.Yani ben hiç kumanda etmiycem kendisi otomatik olacak.
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
cografi koordinat dedıgın bulundugun ılın korrdınat degerlerını roleye gırınce ona gore gun batımı gundogumuna gore aydınlatma yaptıran bı sey bu cevre aydınlatması ıcın yada bazı rolelerde namaz vakıtlerı ıcın kullanılıyor
sen hafta ıcı hangı saatler arası calısacagını rolenın katalogunda belırttıgı gıbı ayarlarsan işin olur
cumartesı ve pazar calısma ıztemıyorum demıssın cumatresı ve pazarı hayır secenegıne getırmen yeterlı
 
Mustafa Camcı Kardeşim;
Yani benim sizin anlattığınızdan anladığım kadarıyla siz bu röleyi biliyorsunuz ve bağladınız öylemi? benim isteklerimi bu röle verebiliyo bana.Yanlış anlamayın yani şimdi parayı verip alıcaz işimizede yaramassa boşa gidecek o yüzden diyorum.
 
DTR 20 cok fonksıyonlu bı roledır
senın ısını fazlasıyla gorur
hafta içi gırıs cıkıs saatlerınde caysaatlerınde ve cumartesı yarım gun calısma saatlerınde zıl olayını bız bu role ıle uyguladık
yanı kısacası ısını gorur
kalatogunu ınceledıgınde ıse programını kolayca yapabılırsın kolay gelsın
 
Arkadaşlar, ENTES DTR 20M modeli var mükemmel bir cihaz kızılötesi kumandası var tabi harici satılıyor netten programı ücretsiz indirebiliyorsunuz. pc üzerinden istediğiniz zaman aralığını istediğiniz süreli kumanda edebiliyorsunuz buraya kadar bütün ürünler aynı özellikte gözükebilir. kızıl ötesi kumanda yanında bir adet flaş bellek de gönderiliyor kullanımı çok kolay istenilen değerleri değiştirmek için zaman kaybı tamamen azalıyor ayrıca 16 amper 2 çıkış kontağı mevcut ben fabrika paydos zillerini ve havalandırma ünitelerini bu cihaz sa ucuz ve pratik olarak cözdün kolay gelsin. sıkıntı yaşayan arkadaşlar olur ise kurulum programlama konusunda yardımcı olabilirim.
 
arkadaşım coğrafi konuma göre çalışan röleler genelde park bahçe aydınlatma kontrollerinde kullanırlar meridyenlere göre hava aydınlanma ve kararma sürelerini günün ileri gittiği dakikaya göre ayarlayarak lambaları kontrol eder. yalnız istediğiniz programın tam rölesi entes mcb 50 çif çıkışlı ve 30 adet program yaabiliyorsun istediğin saatte ve günde çalıştırabiliyorsun . ben mcb50 yi pazaryeri aydınlatma kontrollerinde ve havuz kontrollerinde kullanıyorum.
 
Merhaba entres dnt-20 röle var falat farklı bir ekrana girdim nasıl çıkılacağını bilen varmı
image.jpg
 

Ekli dosyalar

  • image.jpg
    image.jpg
    203.1 KB · Görüntüleme: 2

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst