pako şalter nedir?

can_er12

Üye
Katılım
16 Ocak 2011
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
34
pako şalter nedır
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
pako şalter güç ve kumanda devrelerinde kullanılabilen mekanik bir komutator gibi bir şeydir.konum değiştirme,faz değiştirme, açma kapama işlerini yıldız üçgen yol verme gibi işleri yapar.
 
hayır paket şalter anlamında bi nevi kısaltma
 
neyin paketi peki? farkı nedir? açıklayın öğrenelim sayın muratburgu
 
çok açıklayıcı şalteri paket yapmışlar sağolun varolun
 
Paket şalter devrelerinde motor koruma röleleri neden kullanılmaz acaba bir yerde böyle bir yazı gördüm ama cevabını bulamadım _??
 
PAKET şaltere halk arasında pako şalter denir.
1.1 PAKET ŞALTERLER
Bir eksen etrafında döndürülebilen, arka arkaya dizilmiş birçok dilimden oluşan ve çok konumlu olan şalterlere, paket şalter adı verilir. Elektriksel aygıtlara otomatik olarak kumanda etmek, her zaman ekonomik olmaz. Bu nedenle ufak güçlü ve basit aygıtların çalıştırılmaları, daha çok paket şalterlerle yapılır. Paket şalterler, kumanda devrelerinde butonların yerine de kullanılabilirler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,582
Kullanıcılar
449,924
Son üye
xxdangee

Yeni konular

Geri
Üst