Ürün sayacı !

kurdalegon

Üye
Katılım
2 Nis 2010
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
52
Herkese selam

Benim sormak istediğim ürün saymayla ilgili. Kontinü çalışan bir fırından taşıyıcı bant üzerinde çıkan, belli aralıklarla dizilmiş ürünleri saydırma işini nasıl yapabilirim? fırının bir kontrol ünitesi boardu var ve sıcaklık, bant hızı gibi parametrelerin girilebildiği windows bazlı programı mevcut.

teşekkürler....
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Lazer ışığı ile saydırılabilir, mekanik olarak anahtarlama ile saydırılabilir yöntem çok olduğu için bir müh firmasından yardım almanızı tavsiye ederim
 
bir cisim algılayıcı fotocell ve bir elektronik sayıcı ile işini görebilirsin üstelik mevcut devreden bağımsız çalışabilir
 
evet, işin saydırma kısmı için çeşitli alternatifler var. yapılan sayım işini nasıl kayıt altına alabilirim? mesela önceki günün veya geçen haftanın veya geçen 1 saatin kaydına (şu zaman aralığında şu kadar ürün geçmiş yada ürünler şu satte çıkmaya başlamış ve şu sattede bitmiş gibi) ulaşmak için hazır data logger ürünleri mevcutmudur?
 
hazır ürün muhtemelen vardır.
basit bir bilgisayar programı ile paralel port girişinden yararlnılarak yapılabilir.
veya şimdiki bilgimle plc ve dokunmatik ekran ile yapabilirim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,251
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst