kumanda devresi

numb123

Üye
Katılım
13 Ocak 2012
Mesajlar
12
Puanları
1
Yaş
32
selam ustalar bana bir kumanda devresi lazım kendim çizdim ama emin olamadım şuan buraya atamıyorum kağıt üzerinde konu motor 5 dk ileri yıldız üçğen çalışıcak, 5 dk durucam 5 dk geri yıldız üçğen çalışıcak 5 durucak ve bunu hep devir time gibi tekrarlıcak güç devresi ve kumanda devresini yollaya bilecek olan varmı ?
şimdiden teşekürler...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Merhaba,
Yaptıgın otomatik kumanda çizimini yüklemeni tavsiye ederim.hem çekinecek sıkılacak bir durum yok doğruysa doğru yanlışsa düzeltilir.
EKST kullanmalısın otomatik kumanda çizimi yaparken farklı programda olur.Similatör yaparken yanlışlarını veya kestirme yollarını görürsün.
 
kendi çizdiğimide atıcam saat 19:00 kadar çalıştığım için zaman bulamıyorum pek o yüzden atamamıştım yarın atıcam iyi geceler
 
kadirbey vermiş olduğunuz programı yükledim ama diğer linkteki inen dosya hata veriyor !
 

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,970
Kullanıcılar
449,613
Son üye
Liderpano

Yeni konular

Geri
Üst