Hangi Malzemeleri Otomasyon Malzemesi Grubuna Dahil Edebiliriz?

halilergel

Üye
Katılım
11 Tem 2012
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
40
Arkadaşlar merhaba,
Yeni bir sisteme geçiyoruz sizlerden bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. otomasyon malzemeleri nelerdir. Hangi malzemeleri otomasyon malzemesi grubuna dahil edebiliriz.

automation components (QCS/DCS/PLC)

Bu gruba hangi malzemeler dahil edilebilir.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
yeni sistemden kastın nedir .ne yapmak istiyorsun.plc sensörler driverlar v.b hepsi otomasyon malzemsidir.
 
ne yapıcan ki arkadasım bensana 10000 adet otomasyon malzemesi sayarım sen nasıl bir sisteme gecion aç biraz
 
Elektrikle ilgili aklına gelen hertürlü malzeme otomasyon için lazım olabilir.Kontaktör,röle,sigorta,start-stop butonları,sensörler,valfler,Operatör panelleri,Plc'ler,inverterler ................................ Bunun listelemesi bayaaaa uzun olur kolay gelsin.
 
arkadaş erp sisteminden bahs ediyor sanırım kısacası schneider ın kataloğunu aç ilk sayfadan son sayfaya kadar tümü otomasyon malzemesidir.En az 2000 kalem var diğer markalarıda düşünürsek allah bunları veri tabanınan girecek arkadaşa sabır versin :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,146
Kullanıcılar
449,822
Son üye
hamidettin

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst