Kumanda panosu metal mi Plastik mi?

askb

Üye
Katılım
29 Mar 2008
Mesajlar
270
Puanları
1
Merhaba,
Ekzantrik veya hidrolik preslerde;otomasyon panosunun sac pano yerine ABS-POLİKARBONAT olmasının bir sakıncası varmı? Veya bununla ilgili bir kural varmı?
Siz daha çok Hangisini kullanıyorsunuz?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Merhaba;
Sac pano kullanmanız daha iyi olur. Zira eksantrik veya hidrolik presler çok sık kullanıldıkları için ABS panoların mukavemeti yeterli gelmeyebilir. Butonlara basa bıraka panoda hafif çökmeler başlar.
 
inverter ve plc kullanılan panolarda saç pano kullanılması tavsiye edilir..statik elektrikten dolayı plastik pano tercih edilmez..saç pano kullanılıp topraklaması yapılır
 
panolardakı statik yuk veya manyetık alan oluşmasından dolayı başim buyuk dertteydı masa başinda cihazlarımda problem yok panolara takınca problem yaşadım yaşayacağımı tahmın edıyordum ama benım yaptığım cıhazın benzerını yapıp satanlar vardı onların sorunlarını takıp etmedım aynı hataya duştum sonuçta sac kutu yaparak sorunu çozdum ama yaptığım cihazın adı çıktı
 
Ağır sanayi için mutlaka saç pano tavsiye ediyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,863
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst