delta dbt4824 destek

hsyt

Üye
Katılım
17 Nis 2009
Mesajlar
78
Puanları
1
arkadaşlar elimde delta dtb4824 cihazı var. ben bu cihaza ışık sensörü taktım ve rs-485 den okuyorum. ancak bi sorunum var zamanında yaptığım bu uygulamanın notlarını kaybettim. yani elinizde cihazla ilgili datasheet varmı. netten baktığım datasheetler benim iimi görmüyor... onuda şöyle açıklık getiriyim, ben register tablosunda ışık sensörünü okumak iin 4096 giriş yapmışım ama neten baktığımda böyle bi registra raslamadım... umarım sorunumu anlatabilmişimdir :confused: :eek:
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
arkadaşlar cihaz dtb4824. yanlış belirtilmiştir
 
arkadaşlar yokmu bilgisi tecrübesi olan...
 
http://www.deltaotomasyon.com/deltacd/quick_start/svpk/dtb.pdf adresinde cihaza bağlanabilecek ilgili sensör tipleri ve 2nci sayfada aradığınız rs 485 adresleri mevcut

saol. bende bu tablodan yararlandım ama aberleşmeyi sağlayamadım. ışık sensörü var üzerinde. ama bu tablo dışında programda satırlar çıkıyor haberleşme ne yazıkkı yok. yaklaşık 2 ay düzgün bi şekilde kullandım ama bi değişiklik yapıyım dedim tüp program altüst oldu
 
dtb4824'e lm 35 nasıl bağlanır
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst