Çok uzun ömürlü minyatür röle ihtiyacı

Analyzer

Üye
Katılım
15 May 2007
Mesajlar
192
Puanları
1
Selam,

1 kontaklı NO-NC uçlarına sahip en az 1A akıtabilecek, 24V DC ile tetiklenen minyatür röle ihtiyacım var. Ancak piyasadakiler gibi 100.000 saykıl ömürlü değil de elektriksel ve mekanik ömrü en az 2-3 milyon olan rölelerden ihtiyacım bulunmakta. Daha da iyisi hem NO hem NC uçları olan SSR röle varsa onu kullanmak isterim. Yardım için şimdiden teşekkürler.

Analyzer
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Sn. Analyzer,
Cikista surdugunuz yuk tipi ve ne kadar araliklar ile acma kapama yapacak bunlar cok onemli bizim 2966171 nolu urun PLC role de omur 20 milyon dur.
 
Selam,

Evet doğru söylüyorsunuz bende eksik bilgi verdiğimi şimdi farkettim. Anahtarlayacağım yük bir hidrolik ünite valfi, dolayısiyle yük indüktif. Ayrıca röle 2.5 sn de bir anahtarlanacak ve 1 sn çekili kalacak. Ne önerirsiniz Toygar bey?

Analyzer
 
Sayın Analyzer;
Size tavsiye edebileceğim ürünler telemecanique ve phoenix contact mini röle her iki markada işinizi görecektir.
 
phoenix contact opt serisini kullanabilirsiniz. optokuplör ( veya solid state ) diye geçiyor. ancak kapalı kontak göremedim. eğer plc de sürülüyorsa programla halledilebilir diye düşünüyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,548
Kullanıcılar
449,913
Son üye
Sadullahfahri

Yeni konular

Geri
Üst