MC3PHAC

k__aslan

Üye
Katılım
29 Nis 2009
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
53
Merhaba arkadaşlar. Üç fazlı bir inverter devresinde resistive brake diye kondansatöre paralel direnç var. Amacı aşırı dc bara gerilimini sınırlandırmakmış. Ama nasıl seçilir. Benim motorum Üç fazlı yıldız bağlı ve 0,37 kW gücündedir. inverterde kullanacağımız resistive brake gücü ve direnci ne olmalıdır.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Kullandıgınız ınverterın kullanım kılavuzunda, gücünüze göre frenleme dırencının tıp ve sipariş numarası vardır. Motorunuz,volan tipi bir yük çevırıyorsa, stopdan sonra regeneratif enerji olacagından bunu yok etmek için frenleme dırencı kullanılır. Normal bir çalısma ıse bence gerek yok, veya sık sık yön değiştirme yapmıyorsanızda gerek yokdur..
 
Cevap için çok teşekkür ederim. Benim üzerinde çalıştığım devre MC3PHAC app note. Aslında elektrikçiler olarak facebook olayı olsa da soruyu duvara yazma ve anında bir çok kişiden cevap alma veya yardımcı olma olanağı olsa ne iyi olurdu.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,160
Mesajlar
915,562
Kullanıcılar
449,918
Son üye
mustafa 909

Yeni konular

Geri
Üst