Kantar Otomasyonu

joonturq

Üye
Katılım
20 Eki 2008
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
39
değerli meslektaşlarım mevcut sistemde "erte b1" model bir kantar ve indikatör var. ben bir sistem tasarlamam gerekiyor,önce kantara giren araçın şöförü kantara girmeden önce RFID kart ile sisteme giriş yapacak ve kantarda ölçülen değer ile RFID deki kimlik bilgisi,tek bir ekranda gözükecek bunun için nasıl tasarıma ihtiyacım vardır?yardımlarınıza acil ihtiyacım var.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
merhabalar bu konuda bizimde bazı çalışmalarımız var eğer isterseniz konu il ilgili olarak görüşebiliriz mail adresim **********
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
seksen tonluk 8 loadcell kantar kurmak istiyorum
nelerte ihtiyaç var
 
loadcell, uygun kablo, loadcellerin bağlı olacağı anakart, indikatör, topraklama kablosu ve topraklama, mekanik iskelet...aklıma bunlar geliyor
 
8 ad loadcell 1 ad toplama kutusu ve kartı 1 ad indikatör uygun kapastelerde..platformunuz varmı?mekanik
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,630
Kullanıcılar
449,935
Son üye
mehmetenessunger

Yeni konular

Geri
Üst