| ||
| | | |||||||
YAĞLAMA SISTEMI COZUM BEKLIYORUM.....Otomasyon Katagorisinde ve Otomatik Kumanda Forumunda Bulunan YAĞLAMA SISTEMI COZUM BEKLIYORUM..... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaşlar bır yağlama sıstemı var yardımcı olurmusunuz.sac sw e geldıgınde selenoıt1 yağlamaya başlıcak 5 sn sonra ıkıncı selenoıtde devreye gırcek.sac ... |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| arkadaşlar bır yağlama sıstemı var yardımcı olurmusunuz.sac sw e geldıgınde selenoıt1 yağlamaya başlıcak 5 sn sonra ıkıncı selenoıtde devreye gırcek.sac sw den kurtuldugunda once selenoıt2 devreden cıkcak 5 sn sonra s1 devreden çıkcak.ve devre tekrar basa doncek.kumanda için tek zaman rolesı kullanmamız gerekıyo.tesekkurler... | |
| | |
| Sponsorlarımız |
| | #2 (permalink) |
| yaa yokmu şunu çözebılecek Forumda hiçkimse sizin sorununuzu çözmek zorunda değildir o yüzden kullandığınız üslüba dikkat ediniz! [Lütfen. Üye Olunuz...] Konu elektronikmuh tarafından (09-02-2010 Saat 11:49 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Şemaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsin. Crouzet MUR3 (veya fonksiyonel başka timer kullanabilsin) Ac seçeneği çalışma prensibine göre çizdim. Acele oldu, düzenlersin. [Lütfen. Üye Olunuz...] | |
| | |