Enda Ec762 programlama yardımı?

Katılım
27 Ocak 2010
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
44
Herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım ve gerçekten çok faydalı bilgiler olduğunu gördüm forumda. Aslen makina teknikeriyim. Fakat şu anda Köprülü kesim makinasıyla sorun yaşamaktayım. 2-3 mm Ölçü kaçıklıkları felan herşeyi hallettim ve hata oranı 0,15 - 0,25 arasında seyrediyor büyük ihtimalle mekanik bir arıza var. Esas sorun ise patronum bunu programlamamı istiyor. Hayatımda ilk kez böyle bir işle uğraşıyorum. Enda EC762 artık encoder midir sayıcımıdır bilmiyorum ama böyle bir giriş panelim var. Kullanma klavuzunda 7 ayrı ölçüde kesim yapmak için programlanabildiği yazıyor o kadar kurcaladım input output disp vs bütün menülerine ulaşmama rağmen klavuzdada yazmadığı için belkide ölçü birimlerini nereden gireceğime dair bir bilgi bulamadım. Bu cihazla böyle bir şey yapmak mümkünmü yoksa ek bir cihaz daha gerekiyormu. ( Programlamayı istediğim şey muhtelif ebatlarda granit plakaları yine muhtelif ebatlarda bölmek istiyorum. Yani 40 cmlik 2 taş kestikten sonra 24 cmlik 1 taş ve 60 cm lik bir taş daha kesmek istesem bunu programlayarak otomatik yaptırabilir mi olursa bu girişi nereden yapabilirim. ) Konuya vakıf olmadığım için eksiklerimi affedin. Şimdiden teşekkürler.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
enda ec762 ileri geri sayıcıdır,aşşağıda verdiğim linkte özellikleri yazıyor sağ üst köşede kullanım klavuzunu indirin ve inceleyim Türkçe olan bu kullanma klavuzunda açıklamalar ve bağlantı şemaları ver takıldığınız yer olursa bu konu altına yazın arkadaşlar cevaplar, kolay gelsin

Enda
 
EC762 Tek set değeri ve tek çıkışı olan bir cihazdır. Anladığım kadarıyla sana Abkant ve Makaslarda kullanılan pozisyon cihazlarından gerekli. Böyle bir ürüne aşağıdaki linkten ulaşabilirsin. İstediğin ebatlarda, istediğin adedi kestikten sonra sistemi diğer koordinata otomatik götürüyor.


Burel Elektronik Ltd. Sti.
 
Evet sanırım burel'dekileri tam istediğim şey.
 
Arkadaşım, EC762 bir işi sonsuz olarak tekrarlayabilir. Yani 40cm' lik taşlardan kesim işini sürekli olarak yapar. Adedine karışmaz. Adedi de saymak istiyorsanız EC762F çözüm üretecektir.

Başka bir boyda ürün kesmek istiyorsanız set değerini değiştirmek zorundasınızdır. Cihaz birden fazla set değerini ardışıl olarak uygulayamaz. Birkaç boyu ardışıl olarak kesen ENDA cihaz yoktur. PLC panel ile çözüm üretilebilir.

ENDA cihazlarla ilgili firmayı telefonla aramanız daha sağlıklı çözüm almanızı sağlayacaktır. 0.216.4994664 / 0.533.4783228
 
Arkadas bende Enkoderci başladım bir defa sayım yapıyor ama kendini otomatik resetlemiyor bna acıl yardımcı olabilir isiniz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,304
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst