yumurta üzerine tarih yazmak istiyorum

alfa romeo

Beyinci Ali Usta
Yönetici
Yönetici
Katılım
26 Eki 2007
Mesajlar
2,511
Puanları
206
Yaş
66
yumurta üzerine tarih yazmak istiyorum.firma bilgilerini gıda boyası ile 5 li ve püskürtme tarzında aktarmam lazım.Printer çıkışını nasıl çoklayabilirim ?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
SUNX Laser Marker

Yukarıdaki bağlantıda ana sayfada yer alan videoya bir göz atın bence. Çok temiz iş ama fiyatını sormayın, ben öyle bir hata yaptım.

tamda benim uygulamayı düşündügüm görüntüyü vermişsin çok teşekkürler. yani uygulaması varsa yapılabilirligide var.
tek sorun lazer diyot onuda dvd lazerleri ile uygulayabilirim bu videoyu görmem kendime güvenimi getirdi yarın uzun birgün olacak (pardon, bugün)
 
arkadaslar bu vıdeodakı lazer yazıcı yı alana kadar bunu yerıne belkı 10 tane belkı daha fazla ınjet tarıh makınası alınabılır.Fuarda sırf yumurta ıcın ozel tasarlanmıs boyle bır tarıh makınası gordum.Servolu bır bandı var.Sadece kolısıyle yumurtayı uzerıne koy hepsıne tarıh atıyor sırasıyla.
örnek site:
Dropjet Makina | Yarı Manuel Düşük Kapasiteli (20.000 yumurta/saat) Yumurta Kodlama Makinası

Ucuz görünen bu cıhaz aslında lazerden yüz kat daha pahalı .
Birkere hareketli malzeme oranı lazerden 5 kat fazla
gıda boyası her zaman aynı nitelikte bulunamıyor ve çok pahalı (kartuşu 38 $) 28gr 4000 yumurtada kartuş yenilenmesi gerekiyor .
Lazerde 100.000 saat ömür var gece gündüz 10 yıl çalışsa bu süre yi tamamlayabilir.yani kartuş lazerin birkaç kat daha pahalıya geliyor. Birde kartuşu takip için eleman görevlendirme, zamanında kartuş degiştirilmesi gibi risklerde cabası . Sonrasında yumurta kartonlara yerleştirildiginde dik duruyor yazım alanı daralıyor.Yazım hızıda çok önemli oda lazerin güçüne baglı.
 
Almanyada bu sistem var ama hangi firma ve nasıl yapıyo bilmiyorum
 
arkadaşlar bu tür yazı işlemleri icin bu kadar para harcamaya gerek yok diye düşünüyorum.Satın alacagımız yada üreteceğimiz cihazlar kendini uzun vadede amorte ediyorsa çözümün doğru olduğunu düşünmüyorum ( sahsi fikrim).Bu örnek için istanbulda bir kaç firma var yardımcı olabilirim
 

Forum istatistikleri

Konular
127,947
Mesajlar
913,820
Kullanıcılar
449,593
Son üye
purplelake

Yeni konular

Geri
Üst