| ||
| | #1 | |||
| ||||
| Görüntüleme: 7062 | ||||
| Sponsorlarımız |
| | #4 (permalink) |
![]() | Merhaba Arkadaşlar. Sayın Yöneticiler ve Mert Bilgi İşlem Yetkilileri. Yarışmanın başlığına bakacak olursak (3.Netbook Ödüllü Proje*Yarışması) başlıktan anladığım en iyi projeci arkadaşımıza ödül verilicek.Yani Yarışmanın konusu en iyi proje çizen arkadaşı seçmek.Fakat sizin yaptığınız en iyi cofaso proğramını kim kullanır kim biliyor kim öğrenmek istiyor. Bu yarışmanın altında yatan en büyük hedef cofaso proğramını insanlara öğretmek ve aşılamak.Buna saygı duyuyorum.Ama bu şekilde yapılmaması gerekir bence.Zaten Mert Bilgi İşlemdeki arkadaşlar öğrenmek isteyen herkeze yeterince yardımda bulunuyor. Saygılarımla. life_2834 |
| |
| | #5 (permalink) |
![]() | bu iş benim işim diyorum başka bişey demiorum ben bu programın kitabını yazdım be ___ life 2834 burda amaç bir kurumu ve bir emeği eleştirmek değil eğer sen milliyetçi biriysen bu insanlara destek vermen gerekir. Senin dininden ve halkından olmayan kurum ve kişilerin ürünlerini kullanarak ekmek yiyorsun eğer Türkiye cumhuriyeti hala bişeyler yapamıyor ise mühendisleri hala yurt dışına gitmek istiyorsa dönüp kendimize bakmamız gerekir. Burdan çıkaracağın derste şudur ki senin gibi meslektaş larımız oldukça biz hiç bir halt yapamayız... Konu genç arkadaş tarafından (02-07-2009 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Üst üste mesaj yazmayınız. Bir önceki mesajınızı düzenleyiniz. |
| |
| | #6 (permalink) |
![]() | arkadaşlar seviyeyi düşürmeden devam edin yoksa müdahale etmek zorunda kalıcaz
__________________ To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. [Lütfen. Üye Olunuz...] [Lütfen. Üye Olunuz...] Konulara yazılan konuyla alakası olmayan mesajlar uyarılmadan silinecektir. [Lütfen. Üye Olunuz...] TÜRKİYE'nin EN BÜYÜK MESLEKİ GELİŞİM PLATFORMU / KONTROL BİZDE...\ TAKLİTLERİNDEN SAKININIZ. |
| |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 24-03-08 Yaşadığı Yer: Batman Üye No : 32770 Yaş: 26 Mesajlar: 13
Popularite : 10 Populerlik : ![]() | arkadaşlar bencede lütfen her ne sebeple olursa olsun bu tarz bir yarışma veya ilgi çeken davranışların meslektaşlarımıza çok şey katacaktır ben geçen yıldan beri bu siteyi bir şekilde fırsat buldukça takip ediyorum birçok sorumada cevap bulabiliyorum herkese bu vesile ile teşekkür ederim . çok çalışmamız gerekir çok.... |
| |
| | #8 (permalink) | |
![]() | Alıntı:
Bu yazdıklarınla benim yazdığım konun hiç bir alakası yok.Konuyu anlamadan yazma.Ben Burda yapılan işe yanlış diyorum.Proje yarışması ise projeye önem verin hangi araçla yapıldığına değil.Zaten sorulan sorularında projecilikle bir alakası yok cofaso proğramıyla alakası var.İnsanların yada kurumların yaptığı işle alakalı yapılan yanlış bir yorum söyle bana bir kelime söyle.Ne alaka şimdi milliyetçilikle.Yurt dışına gitmek isteyen mühendisler varsa banane ben kendime ve yetiştireceğim gelecek brakarım ben gitmedim yurtdışına çocuklarımda gitmeyecek.benim çocuklarımında çocukları gitmeyecek. | |
| |
![]() |
| Etiketler |
| 3netbook, proje, yarışması, Ödüllü |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |