Ödev için Yardım Lütfen

Katılım
14 Tem 2007
Mesajlar
67
Puanları
1
Merhabalar... valla genelde böyle konularda biraz uraş sürekli kolaya kaçmayın derler ama inanın 2 haftadır sürekli araştırıyorum ve elim çok net bi bilgi geçmedi. uzatmadan konuya giriyim Myo elektronik ögrencisiyim ders hocamız en az 40 sayfalık bi araştırma ödevi istedi örneğin step motor çalışma prensibi yapısı vs vs. bi elektonik veya elektrikle igili bi malzemenin tanıtımını yapıcaz Yardım lütfen 30 sayfa yazı 10 sayfa resim de olabilir ben max 20 sayfa yazı bulabiliyorum Şimdiden teşekkürler
 
Anlaşılan hocanız içerikten çok sayfa sayısı ile ilgileniyor.

Bu durumda olsa olsa punto ölçüsünü arttırmak, paragraflar arasına boş satırlar eklemek uzun paragrafları daha kısa paragraflara bölmek, hatta cümleler arasındaki boşlukları biraz daha arttırmak önerilebilir.
 
Arkadaşım,
Bence bir konuda yazımış olan tez bul ve bu tezi yazıp ver. istediğin gibi bir ödev ancak bu şekilde bulabilirsin.
 
Robotik kısmında step motor,servo motor,fırçasız motor şeklinde genel anlatımları mevcut.Ancak birkaç sayfayı da geçmeyecek kısalıktadır.Yabancı kaynakları(wikipedia gibi) tercüme ederek,elinizdeki mevcut bu sayfa sayısını arttırın derim.40 sayfalık bu dökümanın çoğunu teorik olarak bulmak durumundasınız,çünkü bildiğim kadarıyla şemaları,farklı çalışma konumlarında sayfa sayfa ayrı olarak gösterseniz de,zaten yine de 10 sayfayı geçmez sanırım.Teorik bilgileri de,çok fazla araya boşluk bırakarak sayfa sayısını artırma yoluna gidin.En doğrusu da budur.Kolay gelsin.

Stepper motor - Wikipedia, the free encyclopedia
 
Son düzenleme:
çok teşekkür ederim sagolun ama punto + yazı şekli sayfa boyutu sayfa yapısı herşeyi hocamız belirleyecek :D
 
+ olarakta en az 1 motor weya elektronik parça 1 sayfada olucak
 
ELEKTRİK MOTORLARI VE MAKİNALARI DENEY FÖYÜmrah yaman. . .
 
Yardımlarınız için çOK TEşekkür ederim:) konumu buldum çok sağolun HİBRİD ELEKTRİKLİ ARAÇLAR ^^ celebig ayrıca sana teşekkür ederim senin sayende buldum :)
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,963
Mesajlar
913,931
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst