wireless hoparlör ödevi

Katılım
2 Ağu 2007
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
39
merhaba.. yeni proje ödevim için wireless hoparlör yapmamız gerekiyor bu konu hakkında bılgısı olan yardım edebılecek var mı ?
 
gecen seferde yardım ıstedım 65 kısı bakıp 1 kısı bıle cevap vermedı. su anda da oyle yanlış bırsey mı dıyorum da kımse cevap vermıyor ?
 
wireless hoparlör derken bahsetmek istediğin pille çalışan hoparlör mü yoksa enerjiyi kablosuz yoldan göndermek mi eğer 2. dediğimse zaten bu büyük bir proje olur ayrıca çok kapsamlı ve şimdiki zamanın büyük çalışmalarından bir tanesidir.
 
bende philips in kablosuz kulaklığı var bende bir ara merak etmiştim nasıl yapabilirim diye.şimdi bu iş için öncelikle alıcı ve verici devrelerden oluşan rf(radyo frekansı) yöntemi ile verici devren bir kanal üzerinden yayın yapacak diğer alıcı devre ise bu vericinin band frekansı üzerinden veriyi alıp kulaklığa iletecek bir sistem olacak.fakan veriyi gönderdikten sonra devreyi yükseltmek gerekir gerekmez mesafe nedir hangi frekanslarda çalışacak bir verici ve alıcı tasarlarsın bilemiyorum daha öncede yapmadım rf alıcı ve verici üzerinden başlayabilirsin arkadaşım..
 
cok kapsamlı bırsey degıl zaten 3 haftalık bır süre var ve bu odevde ürün oluşturulmayacak sadece tasarım aşamasına kadar şöyle şöyle yaparız şunları kullanırız bu devreleri kullanırız gıbısınden 5-10 sayfalık proje sunumu yapacagız.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst