| ||
| | | |||||||
matlab simulinkte cdma ile 4 kanallı veri iletişimi simülasyon hkMesleki Dökümanlar Katagorisinde ve Ödev Bölümü Forumunda Bulunan matlab simulinkte cdma ile 4 kanallı veri iletişimi simülasyon hk Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar bitirme ödevi için matlab simulinkte cdma(kod bölmeli çoklu erişim )ile 4 kanallı veri iletişimi simülasyonunu aldım.Bu konuda proje örnekleri ... |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Arkadaşlar bitirme ödevi için matlab simulinkte cdma(kod bölmeli çoklu erişim )ile 4 kanallı veri iletişimi simülasyonunu aldım.Bu konuda proje örnekleri ve kaynakları olan varsa paylaşmalarını rica ediyorum.Yardımcı olursanız çok seninirim. Konu volcanoos tarafından (01-04-2009 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: forumda acil, yardım vs. şeklinde başlık açmak yasaktır, ayrıca başlık konunun özeti niteliğinde olmalıdır. | |
| | |
| Sponsorlarımız |
| | #2 (permalink) |
| [Lütfen. Üye Olunuz...] matlab simulinkte proje ve tez yardımı için yararı olur umarım.kolay gelsin. | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| acil, bitirme, cdma, için, ile, iletişimi, kanallı, matlab, simulinkte, simülasyon, veri, yardım, ödevi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |