SİNAMİCS V20 İLE AC MOTORU FRENLEME

Trkylmz1

Üye
Katılım
30 Eyl 2012
Mesajlar
43
Puanları
1
Arkadaşlar sinamic v20 sürücü ile 2.2 kw motoru yol veriyorum fakat motor agırlık kaldırdıgından durdurdugumda geri salıyor ilk çözümü frenli motor kullanmak fakat sinamics de frenleme parametresı varmı yanı frenlı motor kullanmadan motoru sürücü ile salmasını durdurabilirmiyim
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Selamun Aleyküm
Meselelerin birçok çözümü olur;
https://www.kontrolkalemi.com/forum...9699-1-5-kg-yuk-kaldirma-icin.html#post548654 konusu gibi bilgi içeriklerinde sonsuz dişli-dişli çarkı gibi hem büyük oranda devir düşrme hem de tahrik almadığında hareket etmeyen sistem örnekleri incelenebilir. Sonsuz dişli büyük dişliyi döndürebilirken, büyük dişli (durma anında) sonsuz dişliyi döndüremez. Tabi bu çiftin dişleri çalışma şartları vb etkisi altında zarar görebiliyor (yük taşıma halinde güvenlik açısından zaaf oluşturabilir incelemek gerekir.)
Elektronik uyarlama bu tip sistemlerle birlikte de kullanılabilir.
Başarılar dilerz.
 
Aleykumselam
CNCARASTIRMA arkadasım açıklaman için çok teşekkür ederim fakat ben sinamics de motorun geri salmaması için frenleme parametresi varmı onu sordum zaten suanda elımde hazır sıstem var dişli sistemini suan için bozamam ama gelecek uygulamalarımda yorumunu degerlendırebılırım sagolasın..
 
Rica ederiz.
Alakalı olan ve uygun olan birçok ihtimalden birkaçını vermiş olduk. Bazen küçük uyarlamalar bazen komple sistem değişimi gerekebilir ki tercih etmesi gereken kişinin haberi olması gerekir.
Başarılar dileriz..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst