Yumusak Yol Vericiler

Katılım
14 Mar 2008
Mesajlar
20
Puanları
1
Yaş
39
motorlara yıldız üçgen yol verme yerine kullanılan yumusak yol vericiler hakkında bilgisi olan arkadaslar varmı?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Sn.abdullah0019 ,Roboelektronik yardımcı olmuş ama linklere gitmeden fikir sahibi olmanız adına şunu eklmek istiyorum.Yumuşak yol vericiler alternatif akımın sıfır geçiş noktasında motoru devreye alarak demeraj akımının önüne geçerler.Günümüzde en iyi yol verme yöntemidir.Fiyatları pahalı olduğu için,yıldız üçgen,ön direnç ve direkt yol verme gibi yöntemleri kullanmaktayız.Fiyatlar hızla düşüyor.İleride çoğunluk ile yumuşak yolverme kullanır oluruz herhalde.
 
soft starlar çok iyi ve güzel ama tek sorun ayarları ve Türkçe döküman eksikliği
 
ayar kısmına gelince 2adet pot var sistemin içerisinde duruş ve kalkıştaki demerajı ayarlayıp yumuşak bir kalkış sağlar.kontaktörden fazlasıyla iyidir sorunsuz çalışma hiçbir malzeme ile gerçekleşmez.3 girişi var 3 ççıkışı var. kumanda için 2-4 sinyal kontakları mevcuttur.bilgilerinize
 
Bende ayrıca şunu ilave etmek istiyorum, softstarter seçimi yaparken iyi
araştırmak gerekiyor. Bu konuda aucom firmasının sitesinde detaylı bilgiler var.
Buarayı incelemenizi tavsiye ederim.
 
siemens ve telemekanik kullandım..raf otomasyonunda ilk kalış darbesini alıp mekanik sistemi korumak icin gayet başarılı oldu..ayarları ve baglantı şekli kolay.
 
linkler kaldırılmışmıdır acaba 404 not found uyarısı veriyor..
 
arkadaşlar; schnıder yumuşak yol vericilerin bağlantı şeması, kumanda uçlarının bağlantısı hakkında bilgisi olan varmı acaba,, teşekkürlr şimdiden
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,890
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst