Şarjlı Matkapları DC Kaynaktan Nasıl Besleyebilirim?

Katılım
16 Nis 2010
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
62
selam . aküüleri buzulmuş şarlı matkap gibi ürünlri nasıl trafolu , siwiç modlu hale nasıl gitirebiliriz . bir güç kontrolunde hangi devre elemanı kullanılmalı . tristör ,transistör vs. saygılarımla .bana yardımcı olursanız sevinirim .
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
bunun için akünün bağlı olduğu yere bir güç kaynağı bağlıyacaksın maatkap gücüne göre güç kaynağı seçersin.switshmod bir devreyi matkaba nasıl monte edeceksin orası sorun
 
Benim şöyle bir önerim var.Daha önceki işyerimde aküsü bozulmuş olan şarjlı matkabın içinden uçları çıkartıp herkesçe bilinen ışıldak aküsü ile kablolu olarak kullanmıştım.Aküyü hem ışıldakta hem el fenerinde hemde gerektiği zaman şarjlı matkapda kullanıyordum.
İstersen bozuk olan bataryanın alt kısmını kesip içine güç kaynağı yerleştirebilirsin ama matkap zorlandığında çekeceği akım güç kaynağını bozabilir.
 

Benzer Konular

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,525
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Geri
Üst