1.5 Kw motor sürücü baglantı şeması

kapris61

Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
104
Puanları
1
Yaş
38
1.5 kw bir motora hız sürücüsü takmak istiyorum ama sinyal kablolarını baglantısında zorluk cekiyorum potansiyummetreden gelen kablolar kafamı karıştırdı yartımcı olabilirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Sürücünün marka ve modelını vermeden yardım bekliyorsunuz. Her marka ve modelın termınal baglantıları farklıdır. Hem suclu, hem güçlü oluyorsunuz, yarım bilgi ile cevap beklıyorsunuz,,
 
ozaman pardon siemens micromaster 410 serisi şimdiden teşekkürler
 
Potansın 1 nolu ayağını 6 nolu pine, 2 nolu ayak 7 nolu pine 3 nolu ayak 8 nolu pine bağlayacaksın. Potans yönü ters gelirse 6 ile 8 nolu pinleri birbiriyle değiştir.
 
gereklı olan parametre ayarınıda gırmek gerekıyor yoksa calıstıramassın......
 
potansiyumetrelerin hebsi aynımıdır acaba herhangi bir potansiyum ile bu monoru caliştırabilirmiyim ?
 
mevcut üzerindeki 5 di galiba parametre ayarını nasıl yapabilirim acaba ?
 
İlgili sürücünün internet sitesinde bağlantı şeması ve parametre ayarları mutlaka vardır (özellikle "Basic Commissioning" başlığı altında çok basit anlatılır) . Biraz araştırırsan problemi çözersin. Birde çok turlu potansiyometre kullanmanı tavsiye ederim. Normal potansiyometreyle hızı istediğin şekilde kontrol edebileceğini sanmıyorum.
saygılar
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,918
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst