Yardım: MOTEST Test sistemi ve ABB ACS 800 intertörü hakkında yardıma ihtiyacım var

ahabu

Üye
Katılım
12 Kas 2008
Mesajlar
260
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba Arkadaşlar,
Bir üniversite bünyesinde araştırma görevlisi olarak çalışıyorum. Daha önce ABB invertörü kullanmadım. Verdiğim linklerdeki fotoğraflarda görüldüğü gibi MOTEST isimli motor test sistemini kontrol eden ABB ACS800 marka invertörü kontrol edemiyorum.Test sistemi 4 bölgede çalışabilen bir 15kw lık 3000d/dk lık motor ve 0-20N arası lineer ölçüm alabilen 0-100N arası anlık tork değerlerini ölçebilen bir tork sensöründen oluşmakta. Tasarlanan motorların çeşitli deneylerinin ve verimlerinin ölçümleri Motest sistemi ile ölçülebilmektedir.Yaptığım bir çalışmada bu test sistemini kullanmam gerekiyor.

ACS800'ü fabrika ayarlarına geri yüklediğimde test sistemindeki 15kw lık motorun etiket değerleri ve Tork sensörüne ilişkin değerler otomatik olarak yükleniyor. Ancak Kullanıcı paneli üzerinden motora yol veremiyoruz.

Ekranında "ID MAG REQ" uyarı mesajı görüntüleniyor.

Ne gibi ayarlar yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Bana email adresimden ulaşabilirseniz memnun olurum.
Saygılarımla
Ahmet KÖKSOY
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
tekrar merhaba
yapmak istedigimiz bu motora istedigimiz d/dk ile dondurmek.

ileri ve geri yonlu hareket verebilmek su an icin bize yeterli.
saygilarimla
ahmet
 

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,965
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst