45 kw lık su türbünü

candikan

Üye
Katılım
16 Mar 2010
Mesajlar
93
Puanları
1
arkadaşlar size bir sorum olacak.45kw lık bir generatör var.bir tesisi besliyor.ilk devreye alındığında frekans 47-48 lere,gerilim 280-300 lere düşüyor.birkaç saniye sonra generatör su alarak frekans ve gerilimi dengeliyor.bir yük çıktığında da frekans 53-54 gerilim 420-460lara kadar çıkıyor.bazen frekans ve gerilim çok yüksek veya düşük oluyor.çıkış gerilim ve frekansını normal sabit yapmak istiyorum.ne tür bir cihaz kullanmalıyım.bir de mekanik bir frekans sayıcımız var,generatör su ihtiyacını karşılıyor,kısacası yüke göre frekansı ayarlıyor biraz hantal kalıyor.bildiğiniz daha hassas bir cihaz varmı.elektronik cihazda olabilir.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
mıtsubıshı fr-f serısı bır cıhaz kullanabılırsınız. yukunuzu ıstedıgınız degerde tutacaktır. ve cok hassas bır cıhazdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,165
Mesajlar
915,611
Kullanıcılar
449,931
Son üye
mecuxell

Yeni konular

Geri
Üst