Yaskawa Varispeed 616g Yardım

hcolak

Üye
Katılım
27 Ara 2008
Mesajlar
27
Puanları
1
Yaş
39
Yaskawa 7.5kw sürücü var elimde. Önceden üzerinde 6.6kw HSD spindle motor vardı. 7.5kw motorla değiştirdim. Motor akımı 15A ama sürücüden düşük devirde 38A yüksek devirde 24A çekiyor doğal olarak 1dk sonra ol2 hatası veriyor aşırı yüklenme.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
6.6 kw motor bulma şansınız yoksa sürücü parametrelerinden motor termik değerlerini yükseltin

omron sürücülerde motor termik parametresi n36 -

n38 ise motor koruma süresidir mesela 5 sn ayarladın senin motor akımı 5 saniyeye kadar termik ayarını aşmazsa sürücü korumaya geçmez
 
Öncelikle teşekkür ederim yardımınız için.
Dediğiniz gibi termik zamanını yükselttim. Sonuç biraz değişdi ancak yeterli değil. Zaten motor 30 ampere yakın akım çekiyor.
Duyduğum kadarıyla motor üzerinde bulunan Cosinüs ve tanjat değerleriyle bir formülü varmış. Ordan motorun düşük ve orta voltaj ve frekanslarını hesaplayıp sürücüdeki parametrelere giriyorlarmış. Ama ben o formülü bulamadım. Bu konu hakkında bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,627
Kullanıcılar
449,935
Son üye
mehmetenessunger

Yeni konular

Geri
Üst