8 Uçlu Step Motor Konrolü

Katılım
6 Ara 2010
Mesajlar
31
Puanları
1
Yaş
34
merhaba arkadaşlar elimde 8 uçlu bir step motor var ben bunu unipolar olarak sürmek istiyorum motorun datasheete burada http://www.servotrade.it/documenti/HY200-3424.pdf fakat doğru uçları bi türlü bulamadım tek renkleri sinyal olarak bağladım diğer çift renkleri birleştirip artı giriş olarak bağladım fakat bi türlü süremiyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
bu bağlantıya bakarsan belki birşeyler çıkarabilirsin...
 
hocam bu devreyi biliyorum sağolun bende aynısını yapmaya çalıştımdatasheete baktıysanız gösterimler böle değil çok daha farklı
 
1-3-2-4 artı uç yaptım 6-5-8-7 yi sinyal ucu yaptım ama çalıştıramadım
 
pdf te 8 uçlu olan step motorun bobin uçlarının numaraları verilmiş. ölçü aleti ile ölçtüğünde bobin uçları kısa devre göstermiyor mu?
 
bağlantın ve yaptığın doğru görünüyor. step motorun sinyalini nasıl veriyorsun?
 
hocam delap step kontrol kartı var onla sürüyorum pcden mac3 programıyla daha önce 6 uçlu ünipolar step motoru sürdüm ama bunu bi türlü süremedim
 
yardımlarınızı bekliyorum :(
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,956
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst