Siemens Micromaster 420

Katılım
1 Eyl 2010
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
43
arkadaşlar 1.1 kw değerinde inverteörümüz mevcut dip 1 anahtarına 15 volt gelmesinie rağmen start almıyor neden bilen varmı bütün motor değerleri girili motorda sorun yok dip 2 anahtarda ters döndürüyor ama oda çalışmıyor onada 15 volt gelmesine rağmen fabrika ayarlaına döndüm tek tek verileri girdim genede çalışmıyor sebeb nedir
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
bendede öyle bir sorun olmuştu başka marka bir sürücüde ,sürücünün kendi beslemesini değilde güç kaynağı ile paralel olarak bağlayıp(tabi uygun gerilimde) gerilimi o şekilde vermek sorunu çözmüştü.Fakat parametre ayarlarına tekrar dikkatli bakmanızı öneririm..
 
selam
sürücü üzerinde hata mesajı var mı? ne oldu da çalışmamaya başladı sürücü?
motor sağlam mı? çalış komutunu terminalden mi alıyor?
 
bu cihazda arıza restleme nasıl oluyor sade birşeklilde bilen varmı enerjisini kesince resetlemiyor hangi paremetreden oluyor ???
 
Merhaba resetlemeyi cihaz paneli üzerinden yapmak istiyorsanız P tuşuna bi kere basmanız yeterli.
 
merhaba kökten arkadaşımızın dediği gibi P tuşuna basmanız yeterli.fabrika ayarları olarak resetlemek istiyorsanız P0010:30 , P0970:1 yapılır fakat tüm ayarlarınınzı yeniden yapılandırmanız gerekir.
 
keypad takıp Fn tuşuna basınca hata resetlenir
 
harici kumanda güç kaynağı kullanıyorsan güç kaynağı (-) sini sürücüdeki COM noktasıyla birleştirmelisin. Yine olmuyorsa sürücüyü fabrika değerlerine sıfırlayıp parametreleri yeniden gir...
 
cihazda motor datalarını tanımlamak için P0010 =1 yaptıktan sonra Quick commision tamamlanmadığından 3900=2 cihazı çalıştıramazsın
P0010=0 olduğundan emin olunuz
Micromaster destek:[email protected]
 

Forum istatistikleri

Konular
127,960
Mesajlar
913,921
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst