abb surucü

remenans

Üye
Katılım
2 Ocak 2009
Mesajlar
25
Puanları
1
Yaş
44
:(slm arkadaşlar.elimde abb acs550-01-087a-4 hız kontrol cıhazı var 37 kılovatlık motora yol verecm .kataloktakı parametrelerı yapıyorum fakat daha derın anlamda parametrelerı ile yapmak ıstıyorum bunun için elımde daha kuçuk abb cihazıyla 1.5 kw lık denemeler yaptım fakat bazı değerlerı sılebılmışım cıhazı butonla çalıştıyom fakat çalışırken panelden arttıramıyorum ne ettıysem olmadı.bıde bu cıhazdan 24 volt artı eksı almam gerekıyor roleyle çalıştırmak için harıcı güç kaynağı istemıyorum bunu için bana yardımcı olursanız sevınırım şimdıden teşkkkurlr
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Hızlı bir çözüm için bana, yaptığın uygulamanın bir şemasını ulaştırırsan ve hangi elemanla ne yapmaya çalıştığını yazarsan, yardımcı olmaya çalışırım. Yok sadece öğrenmek için deneme yapıyorum diyorsan, madde madde sormalısın. Emin ol cihaz senin istediklerini ve çok daha fazlasını yapabiliyor. Çözmek için dediği gibi ya madde madde sor, ya da oturup bir kaç saat kılavuzu incele.
 
İnverterin +24 V ve gnd uçlarını harici besleme olarak kullanabilirsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,655
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst