Sürücü Önerileriniz

toygar55

Üye
Katılım
27 Şub 2009
Mesajlar
30
Puanları
1
Yaş
41
arkadaşlar 90 kw lık asekron motorla radyal fanı kontrolü yapıyoruz şu anki sürücü çok eski bir model randıman alınmıyor yeni bir vektörel sürücü almayı düşünüyoruz bir çok firmayla görüştüm seçenek çok
sizin düşünceleriniz nelerdir bir çogunuz böyle uygulamalarla karşılaşmış veya yapmışınızdır.nelere dikkat etmeliyim
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
sayın toygar55 ,arkadaşım şu an gerçektende piyasada çok fazla marka da sürücüler var.
ben şahsen en çok sew euro drive kullandım ve gayet memnun kaldım. parametre ayarı çok basit tuş takımı opsiyenel olduğu için sürücü paremetrelerini kopyalayabiliyorsun, firmayla görüşürsen yeterince teknik bilgi alabilirsin hatta çalıştığın firmaya da gelip seni ziyaret edip bilgilendirebilirler diye düşünüyorum.
şunu özellikle söylemeliyimki en iyisi bu demiyorum.
kolay gelsin
 
selam arkadaş. vacon diye finlandiya malı bir sürücü kullanıyorum. bu sürücü hem hesaplı hemde diğerleri gibi rfi filitre giriş çıkış şok bobinlerini ayrı satılmıyor cihazı alıyorsun hepsi içince monteli olarak geliyor. kolay gelsin
 
Schneider ATV serisi sürücüleri de kullanabilirsin. Devreye alması da oldukça basittir.
 
Uzun zamandır,satış ve uygulamasını yapıyorum özellikle TECO N3 serisi sorunsuz çalışıyor,devreye alması çok basit,fiyatı piyasadakilerden uygun.
 
EMOTRON Ürünlerini tavsiye ederim. Yüksek kw'lar stok her zaman bulabilirsiniz. Fan uygulamaları için özel parametre grupları bulunmaktadır. IP54 koruma sınıfı standart olması, Giriş şok bobinleri ve EMC filtrelerin standart olması extra özelliklerdir. Kolay Gelsin.
 
220 kw fan abb ile kontrol ediyorum sorunsuz ama vagon ve simenside iyi olduğunu diyer fabrikalardaki arkadaşlarımda söylemişti senin radyal fanın nasıldır bilemem
 
demek ki herkes yabancı marka kullandığı üründen memnun ozaman birde yerlilerimi denesek acaba?
 
evet yerli markalarda var mesala enda sürücüler çok kaliteli. bir de data turk drive var
 
Ben allen-bradley satıyorum. Fiyat konusunda en uygun ürünler arasında. Marka zaten sektörün en önde gidenleri arasında. Ve en önemlisi özellik bence ben 1 yıldır satıyorum iş arkadaşlarım 3 yıldır bu ürünü satıyorlar ve bir kez arıza nedeniyle dönüş oldu o da yanlış bağlantıdan. Garanti kapsamında ve bitimi sonrası da dahil arıza yapan ürün göremedik !!!!
YANİ BU ÜRÜNÜ ALMAN VEYA DENEMEN İÇİN YETERLİ SEBEPLERİ SIRALADIM BENCE
 

Forum istatistikleri

Konular
127,951
Mesajlar
913,867
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst