Simodrive 611 parametrelerini hangi programla alabilirim?

ibora

Usta Üye
Katılım
14 Eyl 2008
Mesajlar
1,203
Puanları
156
Yaş
56
Arkadaşlar merhaba,
İşletmemizde birçok Simodrive 611 sürücü var ve bunların parametrelerini yedeklemem gerekiyor. Simodrive 611 sürücülere sanırım drivemonitor programı ile bağlanamıyoruz. Eğer böyleyse hagi programla bağlanabilirim ve programı indirebileceğim bir link var mı?(Program ücretsiz ise)
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
611 A mı yoksa 611 U tipi mi.. birbirinden farklı programlara ihtiyaç duyuluyor
 
tamam anladım. dos altında çalışan bir programı var. temin edip gönderebilirim.
 
program adı simocom a.

Siemens Industry IA/DT/BT Service&Support - Automation Service, Automation Support, Simatic Service, Simatic Support, Technical Support, Technical Consulting

bir bak istersen. sanırım yeni versiyonu. eğer çalışmaz ise bana geri bilgi ver. eski versiyonunu arşivlerden bulmaya çalışayım

Üstad çok teşekkür ederim. Ancak bizdekiler U tipi imiş. Yeni teknisyenlerimizden birisine kontrol ettirmiştim. Yanlış bakmış. Sonra kendim kontrol ettim, 611U tipi. Simocom u'yu buldum ve işimi hallettim. Tekrar çok teşekkürler.
 
Üstad çok teşekkür ederim. Ancak bizdekiler U tipi imiş. Yeni teknisyenlerimizden birisine kontrol ettirmiştim. Yanlış bakmış. Sonra kendim kontrol ettim, 611U tipi. Simocom u'yu buldum ve işimi hallettim. Tekrar çok teşekkürler.

rica ederim. cnc ve servo sistemler konusunda her türlü yardımcı olabilirim.
 
İyi günler öncelikle kolay gelsin . Benim bir sorum olacaktı. Kendim mekatronik mezunuyum okulum bitti sayılır cnc üzerine biraz merakım var bayram sonrası iş başvurusuna gideceğim fakat babamla dükkanda çalışırken cnc mizde sorun çıktı cnc yi açtıktan sonra reset attığımızda çalıştırmaya çalıştığımızda z eksenindeki motor direk harekete geçmiyor bir kaç kez daha açıp kapatıp resetlendiğinde çalışıyor babam dışarıya gönderip para verip olmamasından bıktı ben ilgilenmek istiyorum acaba ne yapabilirim elinizde bu konda döküman varmı elektronikten anlarım , kendim üstesinden gelebilirim diye düşünüyorum yardımcı olurmusunuz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,170
Mesajlar
915,623
Kullanıcılar
449,934
Son üye
peldayilmaz

Yeni konular

Geri
Üst