atv 71 korumalar açmadan sürücü aşırı yük arızası veriyor

barajcı

Üye
Katılım
8 Tem 2006
Mesajlar
35
Puanları
1
Yaş
39
atv 71 e dört motor bağlı her birinin ayrı korumasıda va korumalar açmadan sürücü aşırı yük arızası veriyor neden olabilir bide otomatik tanıma nasıl yaptırılır atv 71 e
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
öncelikle şu konuda hata yapıyorsunuz sürücü çıkışına termik koyamazsınız çıkış kare dalga olduğu için düzgün çalışmaz. Burada senin kullandığın termik muhtemelen motor gücünden bir üst seviye seçilmiştir. Motor gücüne göre seçilmiş olsa zaten sistem çalışırken anlamlı anlamsız atacaktır. Benim tavsiyem sürücü çıkışına termik koyma. Ben kendi yaptığım sistemde şu şekilde yaptım. 1 sürücü ile 5 motor çalıştırdım ve her motorun kablosuna analog çıkış verebilen bir akım trafosu koydum panomda plc olduğu için bu analog bilgileri plc ye girdim her motorun akımını izliyorum ve ayrıca programdan koyduğum sınır sayesinde sistemi durdurup ilgili motorun alarmını ekranda verdirip bu şekilde kontrol edebiliyorum.
ATV71 motor tanıma işlemi hızlı devreye alma menüsünde mevcut kolaylıkla oto tanıma yaptırabilirsin.
 
teşekkür ederim motorlar 11 kw termikler 19 ampere ayarlı ama daha önce motorlarn hangisinde arıza olduğunu anlamak için koymuştum ilgili termik açıyordu hata durumunda şimdi termik açmadan sürücü aşırı yük arızası veriyor hatta önceden termik ayrları 20 a dayken bile ilgili koruma açıyordu szin bahsettiğiniz yöntem şimdilik benim bilgilerimi biraz aşıyor plc ye analog giriş yapaıyorum sadece basityazılımlar yazabiliyorum vede akıllı rlöle programlayabiliyorum ama çok faydaalı oldu bilgileriniz çok sağolun hangi motorun attırdığını başka ne şekilde anlayabilirim yoksa mevcut toplam yük arttığındanmı böylr oluyor başka nasıl anlayabiliriz
 
Bahsettiğim analog çkış veren cihazın crouzet marka tek faz için kontak verebilen cihazları var onlarıda kullanabilirsin. Akım ayarını cihazın üzerinden yapıyorsun aldığın kontak çıkışıyla ilgili motor için arıza lambası yaktırabilirsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,254
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst