Delta VFD-EL Serisi Motor Sürücü Hakkında

cyber.gfb

Üye
Katılım
27 Ağu 2008
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
39
Ustalar başlıkta belirttiğim motor sürücü hakkında bir sıkıntım var. Yeni bir işe başladım ve tecrübem yok. Gemo plc kullanıyor şirket programını hazırladım, sürücünün parametrelerini tarif ettikleri şekilde girdim fakat motorları hareket ettirmeyi başaramadım.
Başımdan geçen olay şu sürücüleri fabrika ayarlarına aldığımda sistemi çalıştırıyorum sürücünün üstünde ki run butonuna bastığım anda motorlardan biri sürekli aynı yönde dönüyo plc'den ileri geri kontrol yapmam lazım plc çıkış kontakları kapanıyo ve sürücü buna uymuyo. Nedeni parametre uyumsuzluğu olarak düşündüm. Ve benden önce çalışanın aldığı notlarda ki parametreleri girdim yine olmadı.
En sonunda bir şey fark ettim sürücünün ekranında solda run fwd rev ve sağda stop yazıyo ben parametreleri girdikten sonra stop yazan yerde küçük bir led yanıyo sürekli. Ben bu sürücüyü nasıl run moduna sokabilirim. Konu hakkında bilgisi olanlardan acil yardım bekliyorum makinanın acil gönderilmesi lazımmış.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Paremetre 02.04 bakarsan orada motoru ileri geri çalışmasına izin verilmişmi? O parametre 0 olmalı ve sürücü bağlantılarını gözden geçirmelisin.
 
Senin sorunun parametre ayarları ile ilgili.

Deltayı Fast getiriyor Türkiyeye. Daha hızlı ve sorunsuz yardım alman için teknik servislerini ara. Fastın teknik servisi çok iyidir.
Her türlü soruna cevap alırsın.

iyi çalışmalar
 
selam arkadaşlar bizim sürücü de açılışta Plor yazıyor, yanıp sönüyor, ama yinede motor çalışıyor. bir sakıncası varmıdır? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. tşkler.. iyi çalışmalar hepinize
 
Muhtemelen bahsettiğiniz inverter EL serisi değil E serisidir.
E serisi inverterlerin içinde PLC ladder programlama da yapılabilmektedir.
Ancak içerisinde PLC programı olamayan bir sürücüyü "PLC 1 veya PLC 2" seçimi ile PLC RUN moduna alırsanız bu durum oluşur.

MODE tuşu ile ekranlar arası geçiş yapın "PLC " yazan ekrana geldiğinizde
yukarı aşağı ok tuşları ile buranın "PLC 0" olmasını sağlayıp "ENTER" ile onaylayın.
Sonra enerji kapatıp açın.

İyi çalışmalar.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst