ahmet15

Üye
Katılım
8 Haz 2008
Mesajlar
76
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar
inek kaşıma fırcalarında kullanılan sürücü kartlarına ihtiyacımız vardır. Bu konuda yardımcı olacaklara şimdididen teşekkür ederiim.

Cihaz normal 220 volt AC sürücü gücü 0.18 KW şıkıştığı zaman aşırı akımda ters dönmeye devam ediyor.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Motor röle ile mi sürülüyor yoksa hız ayarı da yapılıyor mu?
Sanırım sıkışma koruması dışında start girişi de olmalı, motor dönmeye bir sensör ya da switch'ten gelecek bilgi ile başlamalı, sürekli çalışması söz konusu olmaz diye düşünüyorum. Daha önce yarış atları için dc motor süren benzer bir kart tasarlamıştım. 220 V ac ile çalışan motor hayvanlar için riskli değil mi?
 
Ahmet Bey,
Bu konudaki ihtiyacınız halen devam ediyor mu?Bu konuda yardımcı olabiliriz.
 
Ahmet Bey iletişim bilgilerinizi bana gönderebilir misiniz?
 
bende uğraştım bazılarında solid state röle var bazılarında normal röle algılama civa sensörlüveya içinde bilya olan cam var oynatınca anaktarlama yapıyor zaman gecikmesi var sık sık motoru devreye almaması için.
 
merhaba arkadaşlar hayvan kaşima cihazı hakkında bır arkadaşımız konu hakkında yazdı ben bu konuda bilgim yoktu bir çiftliğe gittım gorduğum cihaz 0.38 kwatt gucunde trifaze bır reduktorlu motoru olan firça hayvan firçaya yaklaşinca donmeye başlıyor aşırı yuklenınce hayvan cihaza motor ılerı gerı donuyor ben başka özellık gormedım varsa başka özellık yazarsanız sevınırım bu cihazın kartını bayram sonu numune bazında yapacağım kontaktor röle kullanmadan tamamen yarı iletken (softstar röle mantığı)olarak yapacağım başka bişey daha devir kontrolu koyulabılır yanlız malıyetı yukseltır bu cihaz hakkında arz edılen çalışma prensıbı malıyetı hakkında fıkırlerınızı yazarsanız sevınırım
 
ben bu projeyi 4 sene evvel manisada bir firmaya yaptım.isteyenler orda hazırı var alabilirler.0.37kw 220v standart motor redüktörle beraber kullanılıyor.elektronik devrede akım sensörü var.kuyrugu yakalayıpda sararsa diye.biraz fazla akım cektimi veya zorlandımı terse dönüyor.hayvanın temas etmesiyle calısıyor.bunun içinde mekanik swiç kullanılıyor.motorda hız ayarı vs yok.sabit devirle saga veya sola dönüyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,314
Kullanıcılar
449,852
Son üye
ddknght

Yeni konular

Geri
Üst