yok be abicim sende ne yaptın 15 bin lira fabrika mı açıyon o parayla ????en az 1.5 -2 milyr yeter oda mal almak için zaten başka ne masrafın olacak ? dükkan açmıyacaz ki okadar para laızm olsun .. ??
hay ağzını öpim abicim işte budur yabenim demek istediğim anlatmak istediğim budur işte abicim bir kaç yerde reklam verdikten sonra gerisi tefarruat sen haticeye değil hocam neticeye bakacan sorunsuz temiz iş yaptıktan sonra gerisi hikaye ....
![]()

2Beğenilenler
URL Paylaş
Kaynak Linkler Hakkında

yav arkadaşlar neden böyle karamsarsınzı ki ??? tamir deidysek herkesn yaptığı tv radyo tamiri demekdik ya ? tamam onlarda olacak ama bizim asıl meleğimiz işimiz arabların dijital gösterge tamiri çerçeve tamiri gibi işler olacak önceliğmiiz bu. Helde benim bulunduğum ilde bu işi yapan 2 kişi var birisi sanyaide bir usta diğeri biz yani3 .kişi yok bu işte benim bu işi ortak yapacağım abi adam şehi dışındab sürekli bu işi alıp yapıyor .... onun dışında üniveriste öğrencileri için hazır devreler efendime söylim büssürü şey olacak mesela benim bu ortak arabalar için çpk değişik projeleri var yani kimsede olmayan kimsenin yapmadığı şeyler. yakında bitecek o projesi siteye koyacaz bu arada sitemizi ziyaret edin bir bakın biraz eksiği var ama zmanala düzeltecez......