36 Kva Gazli Kesİcİ Acma Kapama Sayisi Varmidir ?

berzah

Guest
36 kva gazlı kesicimiz var.1250 kva trafosu olan 600 voltla calışan tbm makinamız var trafosu kendi üzerinde makina ilerledikce xlpe kablo ekliyoruz. Haftada birkere enerjiyi kesip kablo ekliyoruz. 36 KVA GAZLI KESİCİLERİN ACMA KAPAMA SAYISI VARMIDIR? VARSA KACTIR?
 
kesici kontaklarının ömrünü üreticiler bir eğri ile verir.Eğer kesici kısadevre akımı ve maximumakımda açmışsa ömrü çok düşmüştür.Sizin kesinin üreticisin verdiği belgelere bakarsanız bu eğriyi görürsünüz.Eğer bu eğri yoksa üretici ile temas kurun.
 
arkadaşım sf6 gazlı kesicilerin alstom areva aeg gibi markalar ortalama 5000 (beşbin) kez açma kapama yapabilirler. en azından kullanım klavuzunda öyle yazıyor. ;D
 
SF 6 kesicilerin yaklaşık olarak 25,30 yıla kadar ömrü vardır.bazı markalarda 10 000 açma kapamaya kadar çalışabilir.SF 6 gazı eğer bir sorun çıkmazsa kesicinin ömrü bitene kadar özelliğini yitirmez.
kesicinin sağlıklı çalışıp uzun süre çalışmasında etkili olan faktörler göz önünde bulundurulmalı,akım kapasitesine ve kısa devre kesme gerilimine uygun yüklerde çalıştırılmalıdır.ayrıca periyodik olarak Bakım ve temizliğine dikkat edilmelidir. kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,216
Kullanıcılar
449,835
Son üye
gk_gk

Yeni konular

Geri
Üst