hidrafor elektriki bağlantı şeması arıyorum

Bir soruda benden 2kw lik hidrofor 3katli 15odali otele sıcak su basacak 1tonluk dik boylerin altından girip usten cikacak 5-6bar arası calissada birden fazla cesme actikca basinc dusuyor ..basincimi yukseltsem motorun gucunumu

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
basınç normal. pompa kapasitesini artırmanız isabetli olur diye düşünüyorum. diğer bir husus hidrofor çıkışındaki boru çapları dar ise basınç hızlı düşer. hidroforun çalışma durma referans aralıkları genişse ve genleşme tankındaki hava yastığı miktarı az ise hem basınç çabuk şişer çabuk düşer. dolayısıyla pompa normalden daha fazla dur kalk yapar.
 
sıralamadaki amaç pompaların eşit yaşlandırmaya tabi tutulmasıdır. Yani pompa-1 ile pompa-2 nin çalışma ömürlerini aynı seviyede tutmak ve eşit çalışmalarını sağlamaktır.
Örneğin 1 yıl sonra pompa-1 5000 Saat çalışmış ise pompa-2 de 5000 saate yakın çalışmıştır. Sıralamanın olmadığı yerlerde pompa-1 9000 saat, pompa-2 1000 saat gibi çalışma saatleri ortaya çıkar ve bu da pompa-1 in daha fazla çalışarak pompa-2 ye göre daha fazla yaşlandığını göstermektedir.

Her yil degistirirsin srayı

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,305
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst