hidrafor elektriki bağlantı şeması arıyorum

ikutuk

Üye
Katılım
23 May 2007
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar bir hidrafor 2 basınç şalteri2 motor var motorların biri 3 bar basınçta diğeri 4 bar basınçta çalışacak tüketim çok olduğunda her iki motor çalışacak ama motorlar her devreye girip çıktığında 1. motor 2.motor olacak2. motorda 1. motor olacak böyle bir hidrafor var ama bağlantısını karıştırmışlar. Elinizde bununla ilgili şema varsa gönderirseniz beni çok mutlu edersiniz.Şimdiden teşekkür ederim.
 
Hidroforun markası modeli nedir ? Kendi anlıcağınız şekilde yazmışsınız. Biraz daha açıklama yaparsanız yardımcı oluruz.
 
markası sökülmüş belli değil hidroforların çalışma prensipleri markaya göre değişirmi.? Belirttiğim çalışma sistemine göre bağlantı şeması arıyorum. herhangi bir markanın bağlantı şemasını buna uyarlayabiliriz herhalde
 
Anladığım kadarı ile motorlar sıralı çalışma ile çalışıcak ama basınç şalterlerininde değişmesi gerekir çünkü biri 3 diğeri 4 barda devreye girecek kontaklı kumanda malzemesi ile çözülebilirmi bilmiyorum ama bir plc ile çözülebilir.
 
arkadaşım öncelikle hidroforun açıklamasını yapmak zorunda kaldım .hidrofor kendinden sonraki besledigi sistemin su basıncını regüle etmek için kullanılır. iki tipte üretilir 1- membranlı 2-membransız şimdi gelelim esas konuya zaten sen yukarıdaki basınç degerlerinde pompalar senin yazdıgın gibi basınç düştügünde ilk 2. pompa eger su talebi çok ise basınç 3 barın altınada düştügünde1. pompada devreye girerek ikisi beraber sitemi desteklemeye çalırlar.Su basıncı 3 bar ın üstüne çıktıgında ise 1.pompa durur eger 4 barın üstüne çıktıgında ise 2. pompa durur . bu döngü sürekli tekrarlanır. sana bu devrenin şemasını göndereyim fakat cadyy basıc bilgisayarında yüklü olması gerekir.program sitede mevcut indirip kurarsan yardımcı olurum
 
www.kael.com.tr ürünler kısmında hidrofor sıralama rölesi var. pdf dosyalarında gerekli şemalar bulunmakta. seri ve hızlı bir çözüm . r hattı üzerine bir adet depo boş flatörü bağlarsan pompalarını korumuş olursun. bu tip uygulamalarda kontaktör üzerinden çalışan pompa başına birer adet çalışma saati de eklersen kendini garantiye almış olursun.
 
xsenitus arkadaşım, bize cadyy basic ile uğraştırma, pdf formatına dönüştürüp mail ekinde "[email protected]" gönderebilirsen iyi olur. Teşekkür ederim.
 
slm arkadaşım evvela piyasadaki bütün hidrofor sistemlerinin panoları farklıdır büyük bir ihtimalle senin panon ATD 20 wilonun yani motorların rengi yeşilmi bana marka verebilirsen daha net açıklayabilirm dediğin olay hidroforlar rotasyon yapacak bu panodada rotasyon kartı ayrıdır yani soketli eğer wiloysa yazarsan açıklayabilirim basit ok kolay gelsin
 
Kardeş biz pompa servisiyiz
zelio yla yapıyorum bu uygulamayı 4 lü pompaya kadar.
 
şemayı gönderiim ama zelio proğramlaman gerekir
yada hazır 3 pompaya kadar sıralama rölesi var erna marka google den bakarsan bulursun
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst