Kireç Çözücü

Katılım
20 Eyl 2006
Mesajlar
440
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar iyi bir kireç çözücü arıyorum. Yumuşatmadan çıkan suyun yaklaşık 6 bar seviyesinde makinalara basabilecek bir sistem arıyorum. Bu konuda herhangi bir fikri olan arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum
 
Distile su cihazları vardır (saf su) damıtma cihazları burdan çıkan suyu depolayıp hidrofor sistemi ile istediğin yere basabilirsin. Suyun kirecinin alınması işlemine yumuşatma denir.
 
teşekkürler teknikadam başka bir fikri olan varsa onların fikirlerini beklerim
 
Merhaba öncelikle suyu kullandığın sistem bakır,demir v.s. ne içeriyor bu kapalı bir sistem mi ? su kaybın var mı ? kullandığın su kirleniyor mu ? hangi sektörde kullanacaksın ve hangi ilden aradığını yazarsan her türlü çözümünü buluruz kolay gelsin. Ben bu işi yapıyorum.
 
hocam klasık recınelı su yumusatma cıhazları var.bunu genelde arıtma ıslerı yapanlarda bulabılırsın.www.baysalaritma.com sıtesını zıyaret edersen sorununa cevabı bulabılırsın zannedıorum.kolay gelsın
 
limontuzu çok kuvvetli bir çözücüdür.bir su bardağına birtatlı kaşığı limontuzu katıp 5-6 dakika kaynattıktan sonra bu suyu sıcak sıcak lazım olan yere dökersiniz.eğer kireçlenen parçayı sökme şansınız var ise bu parçayı limontuzlu suda bekletin derim.bu mümkün değilse ilk belirttiğim yöntemi bir kaç defa deneyin.berat geceniz mübarek olsun.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,903
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst