Brülor elektrik komple bağlantı şeması

ugurtuncat

Üye
Katılım
26 Ocak 2007
Mesajlar
22
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar brulor kumanda şeması olan arkadaşlar yardımc olabilirlermi?..Şimdiden teşekkurler...
 
Dostum, sana ıstediğini göndermeyeneler tesekkür etmıssın, iyi güzelde atalarımız "yapan değil yaptıran ustadır" demişler. Sen isteğini eksık belırtmısssın, kım nasıl yardım edecek:Kaç çeşit brülör var bır bılsen. Hangi sistemde kulanacağını belirtmeden, (buhar-kızyağ) brülör tipi (motorın, hafif veya ağır fuel oil) brülör markası sana yardımlar afaki kalır. Kaldıki daha önce burada bu konularda yardım verilmişdi..
 
saacke brülör hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?

ben ecostar brülör servisiyim elimden gelen bilgiyi paylaşmaya hazırım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
salım ustam sana bı sorum olacak yardımcı olursan sevınırım.bızım ecostar brulorumuz var sabah aksam devam lı calısıyor gece de sıcak su hızmetı vermek ıcın ıkı gundur gecelerı brulor arızaya gecıyor sabah gelıp ıkı dakıka bekledıkten somra tekrar acıyoruz cıhaz kendıne gelıyro sıkıntımız bu.tesekkur ederım.
 
kardeşim bu gaz bürülörlerinin çalışma şekıllerını bana anlatırmısın.bu ekmek fırınlerındakı ufak gaz burulorlerı varya o tıptekıler.calısma seklı nasıl oluyor.
 
kardeşim bu gaz bürülörlerinin çalışma şekıllerını bana anlatırmısın.bu ekmek fırınlerındakı ufak gaz burulorlerı varya o tıptekıler.calısma seklı nasıl oluyor.

sayın arkadaşım inan çok büyük bir şey istemişsin zaten tarihe bakarsan 2 aydır kimse cevap yazmamış neden biliyomusun adanada 2 brülör firması var baltur ve ecostar bu insanları hatır sormak için dahi arasan telefonlarını açmazlar es kaza bişeyler sorarda brülörü öğrenirsin diye çünki bu işte iyi para var grüyorumki bu sitede dikkatimi çekti brülör hakkında paylaşım çok az ben bu işe elektrikcilikle başladım kalfa usta derken buhar ve yağ kazanı derken geldi brülöre dayandı işim ama malesef kimse öğretmeyi bırak selamı dahi kestiler ama ben karar aldım bu işi öğrenecem bakalım buradaki ustalarımız ne diyecek saygılar
 
sayın zeybek ;ben adanada bir çok fabrika ve atölye gezdim %90 doğal gazlı brülör gördüm keza çevre bakanlığıda yanılmıyosam doğalgaza geçiş için uzun zaman önce karar aldı sadece botaş ta fueloil gördüm orasıda devlet dairesi olduğundan ve yakıt merkezi olduğundan bolluk var oyüzden çalışmayan botaştaki memurumuzu ısıtmak için günde tonlarca yakıt tüketiliyor ayrı bir konu konu ve cevaplara bakıyorum doğalgaz yaygınlaştıkca herkez mazot fuel oilden bahsediyo neden doğalgazdan anlatmaya başlamıyor kimse ve benim tahminime göre bir çok brülörün markası ne olursa olsun parça ve çalışma mekanik prensibi aynı olsa gerek halbuki sayın ustalarımız mekanik çalışma prensibini anlatsa biz otomasyonunu pekala çözebiliriz hernekadar mekanik anlatma pratiğe gre afaki kalacaksada mantığını kullanan ustalarımız kumnadanın %90 çözecektir diğer kalan ise deneme yanılma ve boz yap olarak işi halledecektir diye düşünüyorum ilaveten sitede brülör konusu çok az ve yetersiz birileri zannedersem kaymakmı yiyor acaba :) saygılar
 
ektekı dosyada mevcut EUROTHERM818S.jpg
 
saacke brülör hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?

ben ecostar brülör servisiyim elimden gelen bilgiyi paylaşmaya hazırım.
İşyerimizde Saacke brülör kullanıyoruz ve gayet memnunuz. Saacke için, brülörlerin Mercedes'i tanımlaması yapılır ki bu kesinlikle doğrudur.Elimde Saacke brülör şemaları mevcuttur.İsteyen arkadaşlara gönderebilirim.Bir de ben bunu birine öğretirsem adam benim ekmeğimi elimden alır kasıntısı mevcut.Merak etmeyin Bill Gates bizi 5-10 ve hatta yüz milyona katlar.Çok kasmamak gerekir.
Bir üyeye özel mesaj göndermek için 20 Entry girme zorunluluğunun esbab-ı mucibesini biri açıklarsa sevinirim.Örneğin bir arkadaşımıza cep telefonumuzdan SMS göndereceğiz, GSM şirketinden bir mesaj geliyor:"SMS gönderebilmek için 20 kere telefon etmeniz gerekir.Aksi halde gönderemezsiniz.ayrıntılı bilgi için müşteri hizmetlerimizi arayınız.Bıdı bıdı bıdı"
Bakkaldan ekmek almamız gerekiyor ama alamıyoruz peki neden?Daha önce 20 kere alışveriş yaptığımızı bakkala ispat etmemiz gerekiyor.Aksi halde bakkal bize ekmek satmıyor.
Güzide Fenerbahçe'mizin maçını izlemeye geliyoruz.Saraçoğlu kapısında bir idiot bize giremezsin diyor.Sebep nedir diye sorduğumuzda daha önce 20 kere Fenerbahçe maçını izlediğini ispatla yoksa stada giremezsin yanıtını alıyoruz.
Bu kadar Faşistlik Hitler'in bile aklına gelmemişti.Demokratik bir ülkede mi yaşıyoruz yoksa muz cumhuriyetin de mi belli değil.
Jargonum için özür dilerim ama dost acı söyler.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst