bigo
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında

  • Bu arada da kulağıma şöyle bir karsuyu kaçırdı: Flowcode ile yazma C kod öğren dedi. flowcode'da böyle bir sıkıntı mı var acaba?
    Ben söylediğini pek inandırıcı bulmadım
    Ayrıca, aldığım Pickit2 de mi veya Pic'de mi sıkıntı var kuşkusuyla kartı aldığım yere götürdüm. satan arkadaş sağolsun kendi yaptığı programı verdiğim entegreye yükledi ve kurduğu devre ile çalıştırdı.
    o karttan vazgeçip, Pickit2 kartını aldım. flowcode'da bir led'i yakıp söndürebilmek için bir deneme yapıyorum. C kodu, ASM'yi ve HEX'i çıkarttım. Isis'de de çalışıyor.(Watchdog Timer'ı kapatmak şartıyla) Hex'i Pickit2 ile entegreye de yazdırıyorum. Ancak, devreyi kurup çalıştırdığımda led sadece yanık kalıyor.
    Pic'ler konusunda birşeyler yapmak istedim ama ne asm ne de c yazılım biliyorum. o yüzden araştırırken karşıma flowcode denen bir program çıktı. algoritma hazırlayarak daha basit bir şekilde yapmak istediklerimi hayata geçirebilecegim umuduyla programı bayağı kurcaladım ve bir şeyler ortaya çıktı.
    bunları size her türlü yardım ederim dediğiniz için yazıyorum.
    ben de size göre eskilerde kalmış bir teknisyenim. elektroniğe devlet memuriyetinde ayrı bir görev nedeniyle epey bir ara verdim. o yüzden de şimdi hobi olarak ilgilenmek istiyorum ancak, biraz geç kaldım sanırım:))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,178
Mesajlar
915,645
Kullanıcılar
449,939
Son üye
sorunsuzşofben

Yeni konular

Geri
Üst