Kettle İçinde Oluşan Kireç Nasıl Çözülür

kaliteli kireç çözücüler işinizi görecektir
 
Bunun için içerisine yarıya kadar su doldurup bir çorba kaşığı limon tuzu koyun.Yarım gün bekletin.Tertemiz olduğunu göreceksiniz.
 
Kettelı max seviyesine kadar su doldurup kaynat ve kaynadıktan sonra içine 2-3 damla kireç çözücü dök. sorun halledilir. sonra içine tekrar temiz su koyup kaynat ve o suyu dök. tamamdır. Ama en iyisi çeşme suyu kullanmaman olacaktır :)
 
Por-çöz isimli kireç çözücü var içine koy çalkala dök daha sonra bol su ile yıka hatta içinde su beklet pırıl pırıl olacaktır
 
elma sirkesinin işe yaradığını duymuştum ama bi dene istersen
 
Arkadaşlar hiçbir katkı madde kullanmadan çözebilirsiniz.Kettle a hiçbirşey koymayın ve enerjiyi verin ama çok kısa süreli bunu yapın resistans yanmasın.Bunu bikaçkez daha deneyin üzerindeki tortuların kendiliğinden kalktığını bile görebilirsiniz birazda su ile çalkalayın olacaktır ben denedim olmuştu.Tekrar söyliyim dikkatli olun.Bu tamamen benim bulduğum bi yöntem.
 
ben bir parmak kadar sirke koyup kaynatıyorum zaten kirecin hemen çözüldüğünü gözle görüyorsun anında pırıl pırıl oluyor hemde kimyasal değil
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst